Am aflat podiumul Campionatului de Baschet powered by AQUA Carpatica ! 14/03/2019

Aseara, pe suprafata de joc a terenului de baschet din incinta Complexului Premium Wellness Institute, au avut loc ultimele intalniri din aceasta editie a Campionatului Corporate de Baschet Sports Events.
In prima faza, s-au intalnit ADOBE ROMANIA cu NOBEL, respectiv UNICREDIT BANK cu NTT DATA. Pentru a trece mai departe, toate cele 4 echipe participante au oferit tot ce au avut mai bun in timpul confruntarilor.
Meciul dintre ADOBE ROMANIA si NOBEL, s-a terminat la 1 punct diferenta in favoarea NOBEL. Cele 12 puncte, au fost marcate de: GHIORGHIU B., NECULA R., MICAIAH P. si VINATORU C. Echipa ADOBE ROMANIA, a aranjat in fata cosului pe MANOLIU E., NASTASE L. si FUNDUIANU A.
La Panoul numarul 2, intalnirea a fost castigata cu 15-8 in favoarea UNICREDIT BANK. Reprezentantii invingatoarei, au fost: PAVEL L., EPURE R., GABUREANU O., CIOCOIU C. si PANESCU A. Baietii de la NTT DATA, a avut ca si marcatori pe MINDRU I., ISTRATE I., GUTAUSKAS M. si VYTAUTAS N.
In urma disputarii celor 2 Semifinale, au avut loc FINALA MICA respectiv FINALA MARE.
Jocul prestat in FINALA MICA a fost unul foarte echilibrat, insa ultimul punct marcat de FUNDUIANU A., o trimite pe ADOBE ROMANIA pe podium, meciul dintre acestia terminandu-se 12-11.
In FINALA MARE am avut parte de un joc incins, ambele echipe dorindu-si sa urce pe primul loc al podiumului, insa acest lucru a fost imposibil. UNICREDIT BANK se remarca cu scorul de 10-7, in defavoarea NOBEL.
Dupa decernarea celor 3 locuri ale podiumului, a fost oferit si un premiu special pentru MVP-ul Campionatului, acesta fiind inmanat jucatorului PAVEL MIHAI-LUCIAN, membru al echipei UNICREDIT BANK.
Multumim tuturor echipelor participante si ii asteptam in urmatoarea editie cu mai multa energie si putere pentru a ocupa urmatorul podium.