Incepe editia de primavara a Campionatului de Baschet! 14/04/2019

În seara acesta, încep primele două etape ale Campionatului Corporate de Baschet „3×3” Sport Events, ediția de primavara 2019.
Etapele se vor juca în fiecare zi de miercui, la sala de baschet din cadrul „UNEFS” din București, cu începere de la ora 21:00. In aceasta editie 8 echipe corporatiste reunite într-o singură grupă vor disputa jocurile după sistemul „fiecare cu fiecare”.
În etapa 1, vom asista la 4 confruntari, după cum urmează: in primul meci, vom vedea la joc finalistele din editia de primavara: UNICREDIT BANK si NTT DATA. Cel de-al doilea meci, va pune față în față echipele, ING BANK si MICROSOFT ROMANIA. Ne asteptam din partea ambelor echipe sa ne încante cel putin la fel de mult precum au făcut-o și anul trecut in editia de toamna. În meciul al treilea, se vor întrece echipele de la HP INC ROMANIA și HEWLETT PACKARD ENTERPRISE. În ceea ce privește meciul patru, avem o întâlnire între două echipe debutante in aceasta editie si anume ORACLE ROMANIA si VODAFONE ROMANIA.
Etapa a doua, ne aduce alte patru partide, UNICREDIT BANK împotriva celor de la ING BANK, NTT DATA se vor întrece cu cei de la MICROSOFT ROMANIA, HP INC ROMANIA în duel cu ORACLE ROMANIA, iar pentru cel de-al patrulea meci vom asista la confruntarea dintre echipele HEWLETT PACKARD ENTERPRISE si VODAFONE ROMANIA.