S-au aflat echipele semifinaliste ale Campionatului Corporate de Biliard Sports Events mai 10, 2024

Joi, 9 mai s-a desfasurat etapa a treia din cadrul Campionatului Corporate de Biliard Sports Events, editia de primavara – vara 2024.

Cele patru meciuri ale etapei s-au desfasurat la cele opt mese de biliard puse la discpozitie de organizator.

La mesele 1 si 2, disputa s-a dat intre SOCIETE GENERALE GLOBAL SOLUTION CENTRE si SKIN MEDIA, cei din urma reusind sa castige cu scorul de 4-1 in fata adversarilor la finalul disputarii celor 5 meciuri individuale, astfel baietii de la SKIN MEDIA se numara printre echipele calificate in Semifinale.

La mesele alturate (3 si 4) s-a desfasurat meciul dintre SAP ROMANIA 2 si MERCEDES BENZ ROMANIA. Scorul de 4-1 ii propulseaza in Semifinale pe MERCEDES BENZ ROMANIA, iar pe jucatorii de la SAP ROMANIA 2 la disputarea meciurilor de clasament general.

Duelul serii s-a dat la mesele 5 si 6 intre echipele HEWLETT PACKARD ENTERPRISE si WIPRO ROMANIA care s-au luptat practic pentru pozitia din care pleaca in faza superioara a Semifinalelor editiei, ele fiind deja calificate in faza mentionata dupa cele doua etape disputate fiecare avand cate doua victorii inregistrate. La finalul disputarii celor 5 meciuri individuale, scorul a fost de 3-2 in favoarea echipei HPE.

Ultima confruntare a etapei i-a adus fata in fata pe SOCIETE GENERALE GLOBAL SOLUTION CENTRE 1 si SAP ROMANIA 1 la mesele de biliard 7 si 8. Un meci relaxat pe tot parcursul desfasurarii celor 5 jocuri individuale, scorul final inregistrat in raportul de joc a fost de 3-2 pentru SAP ROMANIA 1.

Dupa terminarea Fazei Grupelor echipele care vor juca Semifinalele Camăpionatului sunt SKIN MEDIA, MERCEDES BENZ ROMANIA, HEWLETT PACKARD ENTERPRISE si WIPRO ROMANIA, iar echipele care vor juca meciurile de clasament vor fi SAP ROMANIA 2, SG GSC 1, SAP ROMANIA 1 si SG GSC 2.