Am aflat rezultatele finale ale Campionatului de Bowling! noiembrie 29, 2018

Aseara, la Club IDM s-au desfasurat ultimele meciuri ale Campionatului Corporate de Bowling Sports Events. Dupa un drum lung, plin de emotii si surprize neasteptate, seara s-a incheiat cu fericire pe chipurile majoritatii.
Le multumim echipelor care aseara au disputat meciurile de clasament. Primele clasate fiind NTT DATA si SAP ROMANIA, invingatori fiind cei de la SAP ROMANIA cu 119 puncte. Fericiti au fost si cei de la HP INC ROMANIA, acestia au invins-o pe WIPRO ROMANIA cu 108 – 91 puncte.
Pentru a se stabili finalistele, echipele calificate pe primele 4 locuri au fost nevoite sa dispute semifinalele. SEMIFINALA 1 s-a dat intre GOTHAER ASIGURARI si ADOBE ROMANIA, invingatori iesind asiguratorii cu 129 – 117 puncte. Semifinala 2, a fost intre SKIN MEDIA si UPC ROMANIA, insa SKIN MEDIA si-a dorit mai mult victoria si a reusit sa o invinga pe UPC ROMANIA cu 126 – 120 puncte.
In cea de-a doua parte a serii, echipele care au castigat in semifinala au disputat FINALA MARE, iar echipele mai putin norocoase, FINALA MICA.
SKIN MEDIA ii invinge in FINALA MARE pe asiguratorii de la GOTHAER cu 141 – 136 puncte. Cu zambetul pe buze au terminat si ADOBE ROMANIA. Au castigat in fata celor de la UPC ROMANIA cu 121 – 106 puncte.
Surpriza serii i-a revenit domnului DANE ADI, parte a echipei ADOBE ROMANIA, acesta primind TROFEUL „CEL MAI BUN JUCATOR”.
Va multumim tuturor pentru prezenta si va asteptam in primavara mai antrenati si cu dorinta de a castiga.