Distractie si relaxare in Etapa 1 a Campionatului Corporate de Bowling Sports Events aprilie 21, 2023

Aseara s-a dat startul editiei de primavara – vara 2023 pentru Campionatul Corporate de Bowling Sports Events.

Formatul propus de organizator pentru aceasta editie este de doua grupe, componenta acestora facandu-se prin tragere la sorti in prezenta reprezentantilor companiilor participante.

In Grupa A vor activa echipele MICROSOFT ROMANIA, SAP ROMANIA 2, HP INC ROMANIA 1 si SKIN MEDIA.

In Grupa B sortii au decis urmatoarea componenta: HP INC ROMANIA 2, SAP ROMANIA 1, WIPRO ROMANIA si HEWLETT PACKARD ENTERPRISE.

Seara a debutat cu partea organizatorica, echipele fiind distribuite la pistele de joc conform programului Etapei 1 si de incalzirea la propriu (10 minute) a tuturor echipelor prezente.

Pista unu i-a adus in prim plan pe componentii echipelor MICROSOFT ROMANIA si SAP ROMANIA 2. Pofta de distractie a fost la cote maxime, insa echipa care a castigat duelul a fost SAP ROMANIA 2 cu media de 107-76 in defavoarea baietilor de la MICROSOFT ROMANIA.

Pista doi a convocat la joc meciul dintre echipele HP INC ROMANIA 1 si SKIN MEDIA. Trio-urile convocate de fiecare echipa la meci ii scoate invingatori pe SKIN MEDIA cu media de 107 puncte fata de media de 85 de puncte obtinuta de adversa HP INC ROMANIA 1.

Pista trei le-a reunit la joc intr-un meci aparent echilibrat pe prezentele feminine ale echipelor HP INC ROMANIA 2 si SAP ROMANIA 1. Disputa s-a incheiat cu victoria fetelor de la SAP ROMANIA 1 media acestora fiind de 90-74 in detrimentul echipei feminine de la HP INC ROMANIA 2.

Pista patru avea convocata intalnirea dintre echipele WIPRO ROMANIA si HEWLETT PACKARD ENTERPRISE, insa ultimii mentionati nu au reusit sa ajunga la duel astfel ca adversarii de la WIPRO ROMANIA au intrat la joc pentru a-si definitiva media acestui meci si castiga cu 95 de puncte.