Rezultate interesante in Etapa 1 a Campionatului Corporate de Bowling Sports Events octombrie 13, 2023

Aseara s-a dat startul editiei de toamna 2023 pentru Campionatul Corporate de Bowling Sports Events.

Formatul propus de organizator pentru aceasta editie este de doua grupe, componenta acestora facandu-se prin tragere la sorti in prezenta reprezentantilor companiilor participante.

In Grupa A sortii au decis urmatoarea componenta UNIQA ASIGURARI 2, SAP ROMANIA 1, WIPRO ROMANIA, SKIN MEDIA.

In Grupa B se vor duela urmatoarele echipe: MERCEDES BENZ ROMANIA, HEWLETT PACKARD ENTERPRISE, SAP ROMANIA 2 si UNIQA ASIGURARI 1.

Seara a debutat cu partea organizatorica, echipele fiind distribuite la pistele de joc conform programului Etapei 1 si de incalzirea la propriu de 10 minute a tuturor echipelor prezente.

Pista unu i-a adus in prim plan pe componentii echipelor UNIQA ASIGURARI 2 si SAP ROMANIA 1. Pofta de distractie a fost la cote maxime, insa echipa care a castigat duelul a fost UNIQA ASIGURARI 2 cu media de 124 la101 in defavoarea jucatorilor de la SAP ROMANIA 1.

Pista doi a convocat la joc, meciul dintre echipele WIPRO ROMANIA si SKIN MEDIA. Trio-urile convocate de fiecare echipa la meci ii scoate invingatori pe SKIN MEDIA cu media de 137 de puncte fata de media de 119 puncte obtinuta de adversa WIPRO ROMANIA.

Pista trei le-a reunit la joc pe echipele MERCEDES BENZ ROMANIA HEWLETT PACKARD ENTERPRISE. Disputa s-a incheiat cu victoria echipei HPE media acestora fiind de 120 la 88 in detrimentul echipei MERCEDES BENZ ROMANIA.

Pista patru a convocat intalnirea dintre echipele SAP ROMANIA 2 si UNIQA ASIGURARI 1. Duelul celor doua echipe a fost urmarit de toti cei prezenti la etapa 1 atat in calitate de sustinatori, dar si de participant, baietii de la UNIQA ASIGURARI 1 asigurandu-mi victoria cu media de 157 la 143 in fata baietilor de la SAP ROMANIA 2.