S-a incheiat faza grupelor din Campionatul  Corporate de Bowling Sports Events noiembrie 10, 2023

Aseara s-a desfasurat etapa a treia din Faza Grupelor si ultima inainte de disputarea Semifinalelor si Finalelor editiei de toamna 2023 pentru Campionatul Corporate de Bowling Sports Events.

Pista unu i-a convocat la duel pe UNIQA AIGURARI 2 vs. SKIN MEDIA. Finalul intalnirii marcheaza victoria cu 135-111 in favoarea echipei de la SKIN MEDIA (Marian Radu, Vlad Dumitru si Radu Stan) si in defavoarea echipei UNIQA 2 (Loredana Saulea, Bogdan Diaconu si Anisoara Rosu).

Pista a doua a opus doua echipe cu medii apropiate la finalul discputarii celor 3 meciuri individuale, astfel ca SAP ROMANIA 1 ( Patrick Raileanu, Ionela Acsinte, Rares Popa) se recunoaste invinsa cu media de 98-104 in fata echipei WIPRO ROMANIA (Cristian Curpan, Gabriela Popa, Andy Blanaru).

Pista a treia i-a pus la grea incercare pe jucatorii echipelor MERCEDES BENZ ROMANIA (Andreea Militaru, Victor Schiopota, Cristian Urucu) si UNIQA ASIGURARI 1 (Alexandru Damian, Victor Toma, Adonis Manussos), ultimii mentionati invingandu-i detasat pe adversari cu media de 125-87.

Ultima intalnire programata la pista 4 i-a adus fata in fata pe jucatorii echipelor HEWLETT PACKARD ENTERPRISE si SAP ROMANIA 2. Baietii Daniel Negutu, Filip Ionita si Florin Marinica (SAP ROMANIA 2) au dovedit ca sunt experimentati in jocul de bowling si ies invingatori cu media de 137-98 in defavoarea celor de la HPE (Daniel Dima, Livia Tica, Doru Pantea).