Am aflat cine detine titlu de Campioana in Campionatul  Corporate de Bowling Sports Events noiembrie 27, 2023

Joi seara s-a desfasurat Faza Finala a Campionatului Corporate de Bowling Sports Events, editia de toamna 2023.

Seara a fost rezervata si pentru disputarea celor doua meciuri de clasament WIPRO ROMANIA vs. HEWLETT PACKARD ENTERPRISE si SAP ROMANIA 1 vs. MERCEDES BENZ ROMANIA. In cele doua dueluri echipele norocoase HEWLETT PACKARD ENTERPRISE si SAP ROMANIA  ies victorioase cu mediile de 125-99 si respectiv 111-93 in fata echipelor adversare WIPRO ROMANIA si MERCEDES BENZ ROMANIA.

Semifinalele Campionatului au adus fata in fata pe echipele SKIN MEDIA vs. SAP ROMANIA 2 si UNIQA ASIGURARI 1 vs. UNIQA ASIGURARI 2.

Sansa calificarii in Finala Mare a fost de partea echipelor SKIN MEDIA cu media de 145-123 in defavoarea SAP ROMANIA 2 si UNIQA ASIGURARI 1 cu media de 157-98 in detrimentul echipei surori UNIQA ASIGURARI 2.

Seara a continuat cu FINALA MARE si FINALA MICA, astfel ca echipele care au castigat semifinalele au fost SKIN MEDIA vs. UNIQA ASIGURARI 1 (Finala Mare), iar echipele care au pierdut in Semifinale, SAP ROMANIA 2 vs. UNIQA ASIGURARI 2 (Finala Mica).

Mediile celor doua intalniri au fost atent de luat in calcul pentru editia viitoare, astfel ca ocupanta locul 1 a fost UNIQA ASIGURARI 1 cu media de 139-124 in fata baietilor de la SKIN MEDIA de aceasta data ocupantii locului 2 in ierarhia finala.

Finala Mica ii rezerva locul 3 echipei UNIQA ASIGURARI 2 in fata adversarilor de la SAP ROMANIA 2 cu media de 121-100.

Podiumul editiei si clasamentul general a aratat in final dupa cum urmeaza:

LOCUL I UNIQA ASIGURARI 1

LOCUL II SKIN MEDIA

LOCUL III UNIQA ASIGURARI 2

LOCUL IV SAP ROMANIA 2

LOCUL V HEWLETT PACKARD ENTERPRISE

LOCUL VI WIPRO ROMANIA

LOCUL VII SAP ROMANIA 1

LOCUL VIII MERCEDES BENZ ROMANIA

In cadrul festivitatii de premiere s-a acordat si trofeul de „Jucatorul Campionatului” acesta revenindu-i lui Radu Stan de la echipa SKIN MEDIA.