Energie debordanta in prima etapa a Campionatului Corporate de Darts Sports Events octombrie 21, 2022

Aseara a debutat editia de toamna 2022 a Campionatului Corporate de Darts Sports Events.

Locatia de desfasurare traditionala pentru evenimentul Sports Events, IDM Club a pregatit in detaliu startul editiei de toamna 2022.

          La start au raspuns invitatiei noastre de participare, patru echipe din cele mai importante corporatii ce activeaza in Bucuresti: HP INC ROMANIA 1, HP INC ROMANIA 2, MICROSOFT ROMANIA si SAP ROMANIA.

          Etapa 1 a programat doua intalniri intre echipele surori HP INC ROMANIA 1 vs. HP INC ROMANIA 2 si MICROSOFT ROMANIA vs. SAP ROMANIA.

          Intalnirea dintre HP INC ROMANIA 1 si HP INC ROMANIA 2 a fost un prilej de relaxare, buna dispozitie, dar si determinare la tintele alocate celor doua echipe aflate la duel. Sagetile norocoase le-au avut la aceasta intalnire jucatorii Razvan Vizitiu, Mateusz Dabkowski, Maria Laura Radu si Ioana Diaconu de la HP INC ROMANIA 2 castigand intalnirea cu scorul de 4-1 in fata echipei de jucatori Liviu Stroe, Vlad rosu, Daniel Stoian si Marius Mihalache ai HP INC ROMANIA 1.

          Intalnirea dintre echipele veterane in participarea la Campionatul Pub Games, MICROSOFT ROMANIA si SAP ROMANIA a fost un duel aprig disputat. Prin urmare, jucatorii Alexandru Ispas, Cristian Trandafir si Filip Ionita de la SAP ROMANIA ies invingatori cu scorul final de 3-2 la meciuri in defavoarea baietilor Silviu Leca, Petru Burtea si Daniel Mila de la MICROSOFT ROMANIA.

          La finalul etapei participantii au nominalizat cei mai buni jucatori din echipele cu care au avut de disputat toate cele 5 meciuri, astfel ca norocosii etapei au fost Liviu Stroe (HP INC ROMANIA 1), Ioana Diaconu (HP INC ROMANIA 2), Petru Burtea (MICROSOFT ROMANIA) si Filip Ionita (SAP ROMANIA).