O noua etapa scursa la Fotbal in Sala! 18 February 2019

imagine

Aseara s-au desfasurat partidele contand pentru etapa cu numarul 8 a Campionatului de Fotbal in Sala Sports Events.
Euler Hermes a oferit o replica neasteptat de buna in fata celor de la Apa Nova. Cu o aparare ermetica si foarte bine organizata, acestia si-au propus sa contraatace de fiecare data cand vor avea ocazia. Vicecampionii au avut astfel dificultati evidente in a-si crea ocazii de gol cu toate ca au dominat consistent mijlocul terenului. Primul gol al lor a venit abia in minutul 15, exact inainte de pauza pentru ca apoi sa-si dubleze avantajul in repriza a doua. Pe final, Euler Hermes a inscris si ea astfel ca finalul a fost unul palpitant, in care insa nu s-a mai marcat nici un gol, rezultatul final fiind de 2-1.
A doua partida a opus 2 echipe care au in obiectiv playoff-ul, DXC Technology, respectiv HP Inc.. Pentru primii era ultima sansa pentru a mai spera la indeplinirea obiectivului, astfel ca mobilizarea a fost exemplara. Condusi excelent din teren de Adrian Dochiu, acestia au aratat multa ambitie si pofta de joc si au reusit sa se impuna la limita, 1-0, prin golul marcat inca din minutul 5 de Florin Gaburici. A fost o partida cat se poate de disputata, in care ambele echipe au ratat mult, dar per total, echipa mai buna avand castig de cauza.
Genpact, care venea cu un moral excelent dupa victoria din etapa trecuta, a intalnit Radio Romania, o echipa fara rezerve in aceasta seara. Cu toate acestea, replica acestora a fost una cat se poate de solida, Claudiu Purluca facand din nou un meci bun prin cele 2 goluri marcate si alte faze spectacol. Totusi, lipsa de rezerve s-a vazut in cea de a doua repriza cand Radio Romania nu a mai putut tine pasul din punct de vedere fizic, Genpact impunandu-se la final cu 5-2 si mentinandu-se astfel la egalitate de puncte cu Apa Nova aflata pe prima pozitie in clasament.