Favoritele se impun in etapa a 9 – a la Fotbal in Sala! 20 February 2019

imagine

Aseara in etapa a 9 – a a Campionatului de Fotbal in Sala Sports Events s-au disputat 3 meciuri in care favoritele si-au respectat statutul si s-au impus la scor in fata adeversarilor, lupta pentru ierarhia finala dandu-se astfel pana in ultima etapa.

Apa Nova nu a avut mila de cei de la Radio Romania, administrandu-le un categoric 6-1. Marian Merlici a reusit o dubla si preia astfel sefia in clasamentul golgheterilor. De partea cealalata, Radio Romania va trebui sa se multumeasca cu meciurile din play-off.

DXC Technology avea nevoie neaparat de o victorie pentru a continua sa spere la locul 3 si ea a venit intr-o maniera clara, reusind sa se impuna cu 7-1 in fata Euler Hermes. Pentru invingatori a stralucit din nou Adrian Dochiu, care a marcat 4 goluri si a impins efectiv echipa spre succes.

Duelul dintre HP Inc. si Genpact a fost unul echilibrat doar in prima repriza cand s-a intrat egal 1. La reluarea jocului, chiar daca a avut in cateva randuri sansa ei, HP Inc. nu a mai putut tine ritmul impus de Genpact si a mai cedat de inca 4 ori, rezultatul final inregistrat fiind de 5-1.

In ultima etapa, Apa Nova si Genpact vor continua lupta de la distanta in varf, in timp ce pentru locul 3 se va da un alt duel interesant, DXC Technology fiind nevoita sa obtina un punct in plus fata de HP Inc., acestia din urma avand avantajul rezultatelor directe.