Derby incendiar in ultima etapa din Faza I la Fotbal in Sala! 20 February 2020

imagine

Un nou duel de foc intre Apa Nova si Microsoft a fost consemnat aseara in ultima etapa a Fazei I din Campionatul de Fotbal in Sala Sports Events.

Asa cum era de asteptat, meciul a fost unul deosebit de disputat, fiecare echipa dorind sa invinga si sa preia sefia clasamentului. Fata de meciul tur in care Microsoft a condus mai mult jocul si a avut ocaziile mai mari, de aceasta data Apa Nova a fost echipa care si-a impus jocul si, desi nu a avut foarte multe oportunitati de a marca, a reusit sa fructifice doua dintre ele, marcand cate un gol pe repriza fara a primi vreunul.

S-a terminat astfel 2-0 pentru Apa Nova Veolia care intra in play-off cu un avans de doua respectiv cinci puncte fata de urmaritoare.

In celalalt meci disputat in aceasta etapa, Radio Romania nu a avut nicio sansa in fata celor de la Genpact care s-au impus cu 11-2 in mare parte gratie prestatiei de exceptie a lui Andrei Cioroiu si Robert Flesariu, autori a 5 respectiv 6 goluri, acesta din urma ajungand la cota 22 in clasamentul golgheterilor unde devine lider autoritar.