Multe goluri in etapa a 6 – a la Fotbal! 17/04/2019

imagine fotbal

Etapa a 6-a de luni 15 Aprilie a adus o multitudine de goluri in portile echipelor.
Apa Nova a condus ostilitatile in teren din primul pana in ultimul minut in fata Microsoft, iar victoria cu 13-2 este una cat se poate de clara.
Adobe a facut un meci mai bun, dar nici de aceasta data nu a reusit sa adune puncte, ramanand pe ultimul loc in ierarhie. HP Inc. 2 invinge la limita cu 6-5 si ramane in continuare la conducerea clasamentului.
DXC Technology aduna prima victorie dupa mai multe meciuri neconvingatoare si se apropie astfel de grupul fruntas. Victima din aceasta seara s-a numit UPC Romania 1 pe care a reusit sa o invinga cu 5-2.
ING Bank si HP Inc. 1 au oferit poate cea mai frumoasa inclestare de la actuala editie. Am putut urmari o partida cu rasturnari spectaculoase de scor, reveniri incredibile, galbene, eliminari si chiar un penalty. Scorul la o astfel de desfasurare nu putea fi decat unul egal si cu multe goluri, 7-7.

In Liga 2, am putut vedea un alt meci viu disputat si cu reveniri pe tabela de scor, care de asemenea s-a terminat cu un rezultat mai putin intalnit pe terenurile de fotbal, egal 8. Combatantii s-au numit UPC Romania 2 si Gameloft.
Menatwork sparge gheata in cele din urma, avand nevoie de 6 meciuri pentru a reusi victoria. Aceasta a venit in confruntarea cu Radio Romania de care au trecut destul de clar cu 6-2, desprinderea decisiva facandu-se insa pe final.
In cele 2 derbyuri ale etapei, cu toate ca ne asteptam la intalniri echilibrate, balanta a inclinat evident in favoarea a doua echipe care se detaseaza astfel si in clasamentul general. Astfel Intersport face un meci aproape perfect si trece de Euler Hermes cu 5-1 in timp ce Blue Point nu le da foarte multe sanse celor de la NTT Data pe care ii invinge cu 6-2.