Final de etapa 10 la Fotbal! 15/05/2019

Foto-principal-articol-Rezumat-Etapa-10-Fotbal-Sports-Events---editia-de...

Aseara s-au disputat meciurile etapei a 10 – a din cadrul Campionatului Corporate de Fotbal Sports Events.
In Liga 1, Microsoft inregistreaza prima infrangere dupa 2 etape victorioase. Aceasta vine impotriva puternicei echipe HP Inc. 2 Romania cu scorul de 4-3.
Adobe egaleaza la puncte UPC 1 Romania dupa victoria obtinuta cu 9-7 in meciul direct, lupta pentru supravietuire ascutindu-se si mai mult.
DXC Technology face o noua partida foarte buna si invinge cu 5-1 pe HP Inc. 1, care a simtit din plin eliminarile din etapa trecuta lasate bineinteles si cu suspendari. Astfel primii par cel mai probabil ocupanti al locului 3, cel putin pana in momentul de fata.
Apa Nova castiga 3 puncte fara joc in urma disputei cu ING Bank, echipa care nu a putut alinia o formatie completa la ora de start.
In Liga 2, Blue Point reuseste o alta victorie la scor, imbunatatindu-si si mai mult golaverajul. A fost 11-4 aseara impotriva Menatwork.
Liderul nu se impiedica nici el, luandu-si revansa in fata celor de la Gameloft. Scorul dupa 40 de minute a fost 4-2 pentru Intersport.
Nici NTT Data nu are probleme in a-si aconta cele 3 puncte puse in joc din disputa cu UPC 2 Romania. Ionut Istrate reuseste 4 goluri in victoria echipei sale cu 8-5.
Singura echipa invinsa din primele