Multe goluri in etapa a 12 – a la Fotbal! 27/05/2019

Etapa-11---22-Mai-2019-(216)

In derby-ul serii DXC Technology si Microsoft au incheiat la egalitate un meci aprig disputat. Am vazut o lupta intensa pe teren, cu ambele echipe conducand pe rand ostilitatile. Primii au fost foarte aproape de un succes la limita, dar Daniel Mande, golgheterul Microsoft, nu a fost de acord, egaland la 5 in chiar ultimul minut de joc.
Adobe a reusit sa alinieze aproape echipa completa si aceasta s-a vazut in teren. Intr-un meci foarte important pentru evitarea retrogradarii, impotriva HP Inc. Romania 1, ii invinge pe acestia cu 9-5, egalandu-i totodata in clasamentul la zi.
Nici UPC Romania 1 nu se preda inca, aseara terminand la egalitate cu ING Bank, 1-1, si continuand astfel si ea lupta pentru evitarea retrogradarii. Diferenta fata de locul de baraj este in momentul de fata de doar 2 puncte, cu 3 etape ramase de jucat.
HP Inc. Romania 2 nu reuseste sa stranga minimul de jucatori in partida cu Apa Nova si pierde astfel la masa verde.

In Liga 2 am avut parte de 2 derby-uri veritabile, unul in varful si altul in subsolul clasamentului.
Pentru cel din varf, NTT Data nu a avut mila de liderul la zi Intersport, care nu s-a regasit deloc aseara, prestand poate cel mai slab joc al lor de la actuala editie. Sidime Alhassane reuseste o tripla pentru invingatori si preia astfel sefia in clasamentul golgheterilor. Rezultatul final a fost 12-2.
In cel de-al doilea derby, cel din subsol, Menatwork confirma inca o data forma buna din ultima perioada, trecand si de Gameloft cu 4-1, si in acelasi timp depasindu-i in clasament pe acestia.
Blue Point profita de pasul gresit al liderului si trece astfel pe primul loc dupa victoria cu 8-6 inregsitrata in urma confruntarii cu Radio Romania.
Euler Hermes se mentine si ea in urmarirea primelor 2 locuri reusind sa adune inca 3 puncte dupa ce trece si de UPC Romania 2 cu 4-1.