Clasamentul se strange dupa etapa a 13 – a la Fotbal! 28/05/2019

Foto-principal-articol-Rezumat-Etapa-13-Fotbal-Sports-Events---editia-de...

A fost o seara plina de rezultate interesante in urma careia lucrurile raman inca neclare cu doar o etapa inainte de final.
In Liga I, Apa Nova castiga greu cu 7-6 duelul cu Microsoft si ii trimite pe acestia pe ultimul loc in clasament.
Un alt rezultat de 7-6 s-a inregistrat in partida dintre DXC Technology si UPC Romania 1, cu ultimii in calitate de invingatori. Astfel reusesc sa paraseasca ultima pozitie, in timp ce DXC Technology isi vede amenintata pozitia a treia de care era cat de cat sigura in urma cu putin timp.
Din pacate pentru HP Inc. 1 Romania, meciul impotriva ING Bank a insemnat si eliminarea echipei din cursa pentru semifinale. Acestia pierd cu 5-3 si practic ultimul meci va fi pentru salvarea de la retrogradare.
Adobe face din nou un meci bun, invingand HP Inc. 2 Romania cu 7-3 si urcand astfel pe locurile de baraj. Mai au insa 2 meciuri in care va trebui sa mentina jocul bun aratat aseara.

In Liga II lucrurile putem spune ca s-au complicat si mai rau in urma acestei etape. Atfel primele 4 clasate pot avea inaintea ultimei etape acelasi numar de puncte, urmand a juca cu trofeul pe masa in runda 14.
NTT Data invinge si pe Blue Point cu 8-5 si se apropie la doar 3 puncte distanta de acestia, cu un meci mai putin disputat, iar Euler Hermes trece de Intersport cu 3-1 in urma unei partide foarte spectaculoase in care lupta s-a dus intens, pana la sfarsitul celor 40 de minute.
Gameloft se impune in fata UPC Romania 2 cu 5-1 si isi mai adauga intre 3 puncte la cele agonisite pana acum.
Menatwork are numai de profitat de neprezentarea Radio Romania si avanseaza astfel pe pozitia 5 in clasamentul la zi.