Am aflat echipele care merg in semifinale si baraje la Fotbal! 30/05/2019

imagine

In Liga 1, Microsoft a reusit sa se salveze in extremis de la retrogradare prin cele 2 victorii inregistrate impotriva a doi adversari direct implicati si ei in aceasta lupta. Dupa ce mai intai a invins in restanta UPC Romania 1, a doua victorie a venit in fata Adobe cu 7-2, intr-un meci pe care l-au dominat destul de autoritar cu toate ca puteau acuza si oboseala survenita de la primul meci. Cu 16 puncte agonisite, ei vor juca astfel un meci de baraj pentru ramanerea in prima liga.
Intr-un alt meci foarte important in acest context, UPC Romania 1 este infranta de HP Inc. Romania 1 cu 6-3. Mihai Baltatu a fost cel mai bun de pe teren si isi trimite si el echipa spre baraj, in timp ce Daniel Serbanescu si compania trebuie sa ia drumul ligii secunde.
Tot aseara, intr-un meci care a contat doar pentru palmares, am avut parte de un spectacol foarte frumos in care echipele au jucat relaxat, pregatindu-se pentru semifinale. Scorul inregistrat intre Apa Nova si DXC Technology a fost 5-1.

In Liga II ultima etapa a consemnat cateva rezultate mai putin scontate.
Astfel, NTT Data si Intersport, echipe care aveau meciuri oarecum accesibile, si care aveau neaparat nevoie de victorii, au trebuit sa se recunoasca infrante in disputele cu Menatwork respectiv UPC Romania 2.
Golgheterul seriei, Sidime Alhassane nu a putut face nimic pentru echipa sa in disputa cu Menatwork in care acestia au condus ostilitatile foarte clar, invingand la final cu scorul de 3-0.
Intersport s-a zbatut dar nu a izbutit foarte multe in fata UPC Romania 2 care a facut probabil cel mai bun joc de la actuala editie si care cu siguranta ar fi ocupat un alt loc in clasament daca prestatiile lor ar fi fost similare cu cea din aceasta seara. Scor final 6-4. Spre norocul Intersport insa, jocul rezultatelor i-a ajutat sa promoveze direct in Liga 1 cu toate ca au pierdut.
Derby-ul serii a fost Euler Hermes impotriva Blue Point, ambele echipe fiind sustinute din tribune de suporteri, meciul fiind unul cu trofeul pe masa. Desi partida a inceput cu un plus pentru Euler Hermes, balanta s-a echilibrat pana la pauza unde s-a intrat egal 2, iar in repriza secunda cei de la Blue Point au avut o prestatie foarte convingatoare, fiind superiori adversarului si impunandu-se la final cu 6-2. Astfel acestia sarbatoresc in acelasi timp promovarea cat si titlul de campioana a acestei editii, in timp ce Euler Hermes, desi termina la egalitate de puncte cu locul 2, datorita rezultatelor din jocurilor directe, va trebui sa se multumeasca doar cu jocul de baraj.