Apa Nova Veolia isi pastreaza titlul de campioana la Fotbal! 12/06/2019

Foto-principal-articol-Rezumat-Finale-Fotbal-Sports-Events---editia-de-p...

Apa Nova Veolia a reusit sa isi pastreze titlul de campioana si la actuala editie, dupa victoria la limita in fata DXC Technology, 3-2.
A fost un meci care a stat in cumpana datorita norilor stransi la ora oficiala, dar care pana la urma s-a desfasurat fara probleme.
Campionii en-titre au intrat foarte montati, facandu-si o tactica bine aleasa pentru suprafata umeda a terenului. Astfel, nu s-au aruncat in atac din primul minut, preferand sa-si tatoneze adversarul. Acesta a avut de asemenea o prestatie curajoasa, nefiind intimidat de numele si valoarea celor de la Apa Nova, motiv pentru care ocaziile de gol nu au intarziat sa apara.
Prima sincopa a aparut atunci cand Robert Marincescu a iesit din poarta si a creat astfel superioritate in joc, tactica fiind una castigatoare, la capatul acestui atac Stefanita Nicu deschizand scorul pentru echipa sa cu un sut naprasnic. Din acest moment jocul s-a schimbat, DXC Technology alergand mereu dupa egalare. Din nefericire pentru ei, chiar daca aceasta a venit in doua randuri, bucuria golului nu a tinut decat 1 minut, adversarii reusind de fiecare data sa inscrie din nou foarte repede.
Golurile egalizatoare au venit mereu de la acelasi jucator, Andrei Mihalcea, dupa faze trase la indigo, in urma unei pivotari de efect si sut cu dreptul fara sansa pentru portar. Meritul celor de la Apa Nova a fost insa ca nu a acuzat socul primirii golurilor, iar faptul ca a trecut imediat la conducere, mai intai prin cel mai frumos gol al serii marcat cu capul de Petrica Caloian si in cele din urma de golgheterul Dragos Mihalache, i-a facut sa isi poate etala tactica de joc si sa isi conserve avantajul pana la final.
Dupa cele 40 de minute scurse, toata lumea a aplaudat si recunoscut meritele campionilor, laudand intreaga prestatie a acestora pe parcursul intrecerii – au inregistrat 17 victorii in 17 meciuri disputate, dar si a vicecampionilor care au etalat un joc foarte frumos si care cu siguranta vor putea spera la laurii de campioni in viitor.
In finala mica disputata inaintea finalei, HP Inc. 2 Romania a invins destul de categoric ING Bank cu 3-0, reusind in premiera sa obtina un loc pe podiumul competitiei.
In cadrul festivitatii care a urmat, dupa tombola obisnuita, au fost premiate pe rand echipele promovate direct in Liga 1, Blue Point si Intersport, golghetereul Ligii 1 – Dragos Mihalache (Apa Nova Veolia), golgheterul Ligii 2 – Sidime Alhassane (NTT Data), cel mai bun portar Liga 1 – Robert Marincescu (Apa Nova Veolia), cel mai bun portar Liga 2 – Florin Enache (Euler Hermes), jucatorul campionatului Liga 1 – Andrei Mihalcea (DXC Technology), jucatorul campionatului Liga 2 – Iulian Fatu (Blue Point), iar apoi au fost acordate medaliile celor 3 echipe aflate pe podiumul Ligii 1 – HP Inc. Romania 2, DXC Technology si campionii de la Apa Nova Veolia.
Felicitari tuturor invingatorilor dar si invinsilor, multumim pentru prezenta si speram ca intreaga competitie a fost o reala placere pentru toti de a face miscare si a antrena spiritul de echipa si va asteptam cu o noua editie in aceasta toamna.