Suspans la cote maxime în etapa a 4-a la Fotbal! 25/10/2019

imagine

Etapa a 4-a din faza a 2-a a Campionatului de Fotbal Sports Events a consemnat partide pline de suspans care au stat sub semnul echilibrului de la început și pana la sfârșit.

În Liga 1, Apa Nova continua seria nefasta și inregistreaza un nou semiesec, de data aceasta în fata celor de la Menatwork. După ce au intrat la pauza cu un deficit de doua goluri, campionii au avut o revenire de orgoliu și au preluat conducerea, însă s-au văzut egalati la 4 în ultimele minute de joc, acesta rămânând de altfel și scorul final.

Radio Romania și Intersport au oferit și ele o partida spectaculoasă și echilibrata, primii reusind să se impuna cu 3-2 în mare parte gratie lui Ionut Ambarus, autor a tuturor celor 3 goluri ale echipei sale.

În ultima confruntare a serii din Liga 1, HP Inc a câștigat la limita în fata celor de la Blue Point, scor 4-3, după un meci strans în care s-a mers cap la cap pana spre finalul partidei.

În Liga 2, UPC își consolideaza poziția de lider și continua parcursul fără greșeala. Cei de la Adobe le-au oferit o replica puternica, incheind la egalitate prima repriza, însă s-au recunoscut învinși la final cu scorul de 3-1 și au pierdut astfel orice șansa de accedere în play-off.

După 1-1 la pauza, NTT Data câștiga duelul cu Claim Expert, scor 4-2 și alături de Gameloft care câștiga la masa verde în fata celor de la Telekom, se califica împreuna în play-off, meciurile ultimei etape rămânând a decide doar locurile din clasament.