Festival de goluri in etapa a 5-a din faza a 2-a la Fotbal! 30/10/2019

Foto-principal-articol-Rezumat-Etapa-5-Faza-2-Fotbal-Sports-Events---edi...

Nu mai putin de 70 de goluri au fost inscrise in etapa a V-a faza 2 a Campionatului de Fotbal Sports Events, aceasta fiind una dintre cele mai spectaculoase ale aceste editii.

In Liga 1, meciul serii a fost reprezentat de confruntarea dintre Apa Nova si Microsoft. Campionii si-au revenit la timp dupa trei etape in care nu au cunoscut gustul victoriei si au obtinut trei puncte mari la capatul unui meci tensionat in care au marcat 7 goluri si au primit 4, toate cele 4 goluri ale celor de la Microsoft fiind inscrise de Daniel Mande.

Blue Point s-a impus clar in fata celor de la Radio Romania dupa un meci dominat de la un capat la altul, scor 6-2 la pauza, 10-6 final.

Cele mai multe goluri din aceasta etapa au fost consemnate in duelul dintre HP Inc si Menatwork, un meci disputat cu garda jos in care liderii au marcat 14 goluri si au primit 6.

Intersport si DXC au fost singurele echipe preocupate mai mult de defensiva. Desi au condus cu 1-0 la pauza si pareau ca sunt pe cale sa obtina primele puncte in aceasta faza, cei de la Intersport nu au reusit sa pastreze avantajul si s-au vazut invinsi pe final cu 2-1.

In Liga 2, UPC continua turul de forta si incheie cu maxim de puncte faza a 2-a dupa victoria clara obtinuta in fata celor de la Gameloft, scor 7-2.

NTT Data intoarce rezultatul dupa pauza si castiga si ea duelul cu Telekom, scor 7-4, clasandu-se astfel pe locul 2 la sfarsitul acestei faze.

Asadar, in Liga 2 urmeaza sa inceapa faza 3, UPC, NTT Data si Gameloft luptand in play-off, iar Claim Expert, Adobe si Telekom in play-out.