Meciuri cu scantei in Faza 3 din Campionatul de Fotbal! 12/11/2019

imagine

Faza a 3-a a Ligii 1 din Campionatul de Fotbal Sports Events a consemnat aseara meciuri disputate si spectaculoase in acelasi timp.

In play-off, Microsoft, lipsita de aportul celui mai bun jucator al sau, Daniel Mande, a sperat intr-un rezultat bun doar pana la pauza cand cei de la Apa Nova aveau avantaj minim, 2-1. La reluare insa nu au putut tine ritmul si campionii s-au distantat, castigand in cele din urma cu 5-2.

HP Inc si-a respectat statutul de favorita si a invins clar Blue Point dupa un meci controlat in intregime, scor 3-0 la pauza, 6-1 final.

In play-out, Intersport confirma revenirea de forma si invinge dramatic Radio Romania. Dupa un spectaculos 4-4 la pauza, cei de la Radio Romania au iesit mai montati si pareau ca s-au desprins invingatori dupa avansul de 2 goluri, insa Intersport a avut o revenire de senzatie inscriind de 3 ori, scor final 7-6.

In play-off-ul Ligii 2, Gameloft a avut sansa primei victorii din aceast faza insa s-a vazut egalata pe final de NTT Data, scor 6-6, la capatul unui meci extrem de placut.