Apa Nova Veolia si UPC Romania sunt Campioanele Ligii I si Ligii II la Fotbal! 22/11/2019

Foto-principal-articol-Rezumat-Faza-3-Etapa-3-Liga-I-si-Etapa-3-retur-Liga-II-Fotbal-Sports-Events---editia-de-toamna-20192

Editia de toamna a Campionatului de Fotbal Sports Events a ajuns la final, aseara desfasurandu-se ultima etapa care a stabilit Campioanele ambelor Ligi.

In Liga 1, HP Inc a inceput bine meciul decisiv cu Apa Nova si a avut primele 2 mari ocazii, insa adversarii au fost cei care au inscris primii.
Golul primit le-a taiat de tot elanul si pana la pauza au mai primit inca 2 goluri. Acelasi scor a fost inregistrat si in repriza a 2-a si astfel Apa Nova se incununeaza din nou campioana dupa ce castiga cu 6-0 meciul pentru titlu.

In celalalt meci din play-off, Microsoft a inceput slab partida cu cei de la Blue Point si la pauza era condusa cu 4-1, insa in repriza a 2-a a avut o revenire de senzatie inscriind 6 goluri fara a mai primi vreunul, scor final 7-4.

Astfel, Microsoft si HP Inc termina campionatul la egalitate de puncte insa locul 2 revine celor de la Microsoft datorita golaverajului superior, HP Inc trebuind sa se multumeasca cu ultima treapta a podiumului.

In Liga 2, UPC a incheiat in forta sezonul invingand Gameloft cu 7-2 dupa un joc controlat in totalitate, aceasta victorie aducandu-i titlul de campioana. Adversara sa a terminat campionatul pe locul 3, pozitia secunda a podiumului revenind celor de la NTT DATA.

Tot aseara a avut loc si festivitatea de premiere pentru podiumurile celor doua Ligi si acordarea unor premii speciale, dupa cum urmeaza:

In LIGA I:

Locul 1: Apa Nova Veolia
Locul 2: Microsoft Romania
Locul 3: HP Inc. Romania
Jucatorul Campionatului: Tudor Pana – HP Inc. Romania
Cel mai bun portar: Robert Marincescu – Apa Nova Veolia
Golgheter: Dragos Mihalache – Apa Nova Veolia

In LIGA II:

Locul 1: UPC Romania
Locul 2: NTT Data
Locul 3: Gameloft Romania
Jucatorul Campionatului: Claudiu Mentea – UPC Romania
Cel mai bun portar: Cristian Popovici – UPC Romania
Golgheter: Andrei Tudor – Gameloft Romania

Felicitari tuturor echipelor participante pentru evolutia in meciurile din editia de toamna a Campionatului Corporate de Fotbal Sports Events!