Fluier final in Campionatul Corporate de Fotbal Sports Events 27/10/2022

Etapa cu numarul 10 a programat doua meciuri foarte interesante care au tras cortina peste Campionatul Corporate de Fotbal Sports Events, editia de toamna 2022. Editia din acest an s-a terminat asa cum a inceput, cu fotbal spectacol si multe goluri, fiind consemnate nu mai putin de 26 de reusite in aceste doua dispute. 

Favoritele si-au respectat blazonul si s-au impus asa cum era de asteptat astfel ca nu s-a produs nicio schimbare in clasament. Dupa ce a incheiat prima repriza in avantaj, scor 2-1, Microsoft Romania s-a vazut intoarsa dupa pauza de catre cei de la Blue Point insa a tras tare si, profitand si de faptul ca poarta adversarilor a fost aparata mai bine de o repriza de catre Razvan Joita, atacant de meserie usor accidentat in aceasta seara, a reusit sa mai inscrie 5 goluri adjudecandu-si victoria cu scorul final de 7-3. 

Celalalt duel al serii a fost mai echilibrat, HP Inc Romania reusind sa incheie fiecare repriza cu un gol avans in fata celor Radio Romania. Dupa ce au condus cu 2-0 si 3-2 si s-au vazut de fiecare data egalati, cei de la HP Inc Romania au reusit sa intre totusi in avantaj la cabine scor 4-3 si, castigand si actul secund cu scorul de 5-4, au transat duelul in favoarea lor, scor final 9-7. 

Astfel, dupa incheierea tuturor celor 10 etape din aceasta editie, avem o noua campioana, Apa Nova Veolia trecandu-si in cont un nout titlu dupa un parcurs aproape fara greseala in care a acumulat 28 din 30 de puncte posibile. Un parcurs foarte bun a avut si vicecampioana Microsoft Romania, cu 24 de puncte acumulate, iar ultima treapta a podiumului a fost ocupata de HP Inc Romania cu 19 puncte. In partea inferioara a clasamentului, locurile 4, 5 si 6 au fost ocupate in ordine de catre Blue Point, Radio Romania Bucuresti si SAP Romania. 

In ceea ce priveste premiile individuale, titlul de Golgheter i-a revenit lui Tudor Pana de la HP Inc Romania, autor a 24 de goluri, in timp ce Jucatorul Campionatului a fost desemnat Daniel Mande de la Microsoft Romania, iar Robert Marincescu de la Apa Nova Veolia a fost nominalizat cel mai bun portar al acestei editii. 

Felicitari tuturor participantilor pentru o nou sezon reusit marca Sports Events!