Energie si adrenalina la Campionatul Corporate de Karting Sports Events! 20 May 2019

Editia de primavara a Campionatului Corporate de Karting Sports Events s-a desfasurat in doua zile de weekend (12 si 18 mai).
In ziua de duminica, 12 mai s-a desfasurat a doua editie la individual a Campionatului Corporate de Karting Sports Events, insa soarele nu a fost prea prietenos cu noi in prima parte a zilei, astfel norii ne-au adunat in acelasi loc facand asteptarea unei noi adrenaline si mai grea.
In prima serie au fost inscrisi 29 de piloti, ei fiind repartizati prin tragerea la sorti in 6 grupe. Primii 3 piloti ai fiecarei grupe, au mers in seria a doua a competitiei. Dupa ce au alergat timp de 10 minute pe pista, cei mai buni 6 piloti au mers in finala.
In urma disputarii finalei, podiumul probei individuale a fost urmatorul:
Locul 1: NICULAE LIVIU;
Locul 2: ACHIM VICTOR;
Locul 3: IORDACHE ROBERT
In ziua de sambata, 18 mai, soarele si-a facut simtita prezenta la cateva ore de la startul competitiei, astfel ca pe pista de la AMCKART – Tunari s-au aliniat primele 5 karturi conduse de pilotii echipelor: UPC ROMANIA 1, , HP INC ROMANIA 3, NTT DATA, SAP ROMANIA, si WIPRO ROMANIA 2. Pentru a se califica in finala, pilotii celor 5 echipe au apasat pedala la maxim, insa doar 3 echipe au fost norocoase: HP INC ROMANIA 3 – 44 ture, UPC ROMANIA 1 – 42 ture si WIPRO ROMANIA 2 – 42 ture.
Incepand cu ora 12, pe pista din Tunari si-au facut aparitia si pilotii seriei 2: ADOBE ROMANIA, WIPRO ROMANIA 1, HP INC ROMANIA 4, APA NOVA VEOLIA, UPC ROMANIA 2 si HP INC ROMANIA 1. Netinandu-se cont de indicatiile personalului AMCKART, unii piloti au fost penalizati, astfel modificand ordinea clasamentului de la finalul andurantei. Pe primul loc clasandu-se APA NOVA VEOLIA – 45 ture, urmati de ADOBE ROMANIA – 45 ture si HP INC ROMANIA 1 – 43 ture.
In cea de-a doua parte a zilei, la grila de start s-au pozitionat cele 6 karturi alocate echipelor castigatoare din primele andurante. De aceasta data, pilotii celor 6 echipe au alergat timp de 40 minute pentru a stabili cine a apasat cel mai tare pe pedala de acceleratie sa stranga un numar cat mai mare de ture, insa la finalul acesteia diferenta dintre locurile 1, 2 si respectiv 3 si 4 fiind facuta de average, numarul de ture fiind la egalitate.
Pe primul loc al podiumului urca, ADOBE ROMANIA cu 30 ture (1.17.41), locul 2 fiind ocupat de HP INC ROMANIA 3 cu 30 ture (1.17.79), iar locul 3 de UPC ROMANIA 1 cu 29 ture (1.19.97).
Desi nu au reusit sa urce pe podium ii felicitam si pe cei ce au ajuns in finala, urmand sirul clasamentului astfel: APA NOVA VEOLIA – 29 ture (1.20.13); HP INC ROMANIA 1 – 29 ture (1.22.54) si WIPRO ROMANIA 2 – 27 ture (1.21.09).
Ii felicitam si pe cei ce nu au trecut de anduranta grupelor si ii asteptam in toamna cu o figura frumoasa pentru a ne surprinde si pentru a urca pe podium: NTT DATA – 41 ture; SAP ROMANIA – 38 ture; WIPRO ROMANIA 1 – 42 ture; UPC ROMANIA 2 – 40 ture si HEWLETT PACKARD ENTERPRISE 4 – 40 ture .
In timpul decernarii premiilor, am avut ocazia sa asistam si la oferirea trofeului „CEL MAI BUN PILOT”, furia acestui campionat fiind RADU STAVILA, pilotul principal al echipei ADOBE ROMANIA cu timpul de 1.17.41.
In speranta ca v-ati simtit bine, va reamintim ca aceast campionat va avea urmatoarea editie in aceasta toamna, pana atunci avand timp suficient pentru antrenament.