Un weekend de poveste la Tenis de Camp! septembrie 30, 2019

Sambata si duminica s-au desfasurat meciurile din etapele 1 si 2 ale Campionatului Corporate de Tenis de Camp Sports Events, editia de toamna 2019.
Ziua de sambata, 28 septembrie a fost dedicata primelor 3 meciuri din etapa 1 avand astfel ocazia sa ii urmarim la joc pe terenurile cu zgura de la Ilie Nastase Academy pe NTT Data vs. Apa Nova Veolia, Telekom Romania vs. Hewlett Packard Enterprise 1 si Hewlett Packard Enterprise 2 vs. HP Inc Romania.
Intalnirea dintre echipele NTT Data si Apa Nova Veolia a fost una de incalzire si acomodare pentru NTT, dar pofta de joc si atmosfera deosebita din timpul meciurilor i-a facut sa treaca mai usor peste infrangerea suferita cu 3 – 0 in fata echipei Apa Nova.
Cele doua meciuri de simplu si meciul de dublu dintre echipele Telekom Romania si Hewlett Packard Enterprise 1 au fost din plin disputate, scorul inregistrat la finalul tuturor meciurilor inclinand balanta in favoarea Telekom cu 2 – 1, meciul de dublu fiind deciziv pentru victoria acestora.
Meciul dintre formatiile Hewlett Packard Enterprise 2 si HP Inc Romania este castigat de primii cu 3 – 0 in defavoarea HP Inc, acestia din urma nereusind sa alinieze la startul intalnirilor min. 3 jucatori.
Ziua de duminica, 29 septembrie a programat 4 intalniri din care doua au fost castigate cu 3 – 0 de Hewlett Packard Enterprise 2 si Hewlett Packard Enterprise 1 prin nealinirea a min. 3 jucatori la start din cadrul echipelor NTT Data si Wipro Romania.
Singurele intalniri aprig disputate au fost intre echipele Telekom Romania vs. SAP Romania si HP Inc Romania vs. Apa Nova Veolia.
Telekom Romania iese invingatoare la finalul celor trei meciuri cu scorul de 3 – 0 in detrimentul echipei SAP Romania. Meciurile de simplu i-a avut ca titulari in teren pe Robert Iosu, Radu Ignat de la Telekom si Sorin Radulescu, Irina Tache de la SAP. Meciul de dublu un adevarat duel presarat pe alocuri cu foarte mult simt al umorului s-a dat intre duo-urile Robert Iosu – Doru Vladu (Telekom) si Sorin Radulescu – Corina Marinescu (SAP Romania).
Intalnirea dintre HP Inc Romania si Apa Nova Veolia a fost marcata de fair-play, astfel ca Apa Nova Veolia castiga toate meciurile de simplu si dublu cu 3 – 0.
Jucatorii de tenis de camp la meciurile de simplu aliniati de echipe au fost Stefan Leu, Alexandru Tatu de la HP INC Romania si Ciprian Crihana, Nicolas Santini de la Apa Nova Veolia, iar meciul de dublu pe Andreea Spataru – Stefan Leu (HP Inc) vs. Cristian Ionescu – Andrei Marin (Apa Nova).