Weekend Sports Events cu meciuri frumoase in Campionatul Corporate de Tenis octombrie 11, 2022

In weekendul 8 – 9 octombrie s-au desfasurat intalnirile 1 si 2 din Campionatul Corporate de Tenis Sports Events, editia de toamna 2022.

Ziua de sambata, 8 octombrie a inceput lejer cu partea administrativa privind prezenta si alocarea terenurilor de tenis, jucatorii echipelor intrand la incalzire timp de 5 minute dupa care au inceput oficial meciurile intalnirilor 1. Meciurile disputate au opus in ordine conform programului anuntat urmatoarele echipe: APA NOVA VEOLIA vs. ORANGE ROMANIA, HP INC ROMANIA 1 vs. HP INC ROMANIA 2 si HEWLETT PACKARD ENTERPRISE vs. SAP ROMANIA.

Intalnirea dintre APA NOVA VEOLIA si ORANGE ROMANIA a aliniat la start pentru primul meci de simplu pe Ciprian Crihana si Sorin Sasarman, un meci interesant castigat de Ciprian cu 6 – 0 in ambele seturi. In meciul doi de simplu jucatorii Cristian Ionescu si Liviu Silivestru au disputat cele doua seturi, Liviu de la Orange recunoscandu-se invins cu 6-0 si 6-1 de Cristian de la Apa Nova Veolia.

Meciul de dublu i-a adus la fileu pe terenul cu zgura echipele Marin Andrei – Mitu Petrus (APA NOVA VEOLIA) si Sorin Sasarman – Adrian Andrei (ORANGE ROMANIA). Echipa de dublu mai experimentata de la Apa Nova castiga cele doua seturi cu 6 -1 si 6 – 1 in fata baietilor de la Orange. Asadar, intalnirea dintre cele doua echipe se incheie la finalul disputarii celor doua meciuri de simplu si unul de dublu cu scorul curat de 3 – 0 in favoarea APA NOVA VEOLIA.

Intalnirea dintre echipele gemene HP INC ROMANIA 1 si HP INC ROMANIA 2 a fost una de casa pentru cele doua, astfel ca jucatorii aliniati pentru primul meci de simplu Alexandru Rotariu (HP INC 1) si Stefan Leu (HP INC 2) a fost unul aprig disputat, 4 – 6 in setul 1 pentru Stefan, 7 – 6 in setul 2 pentru Alexandru, diferenta facandu-se clar in maxi tie-break cu 7 – 10 pentru HP INC 2.

Meciul doi de simplu i-a opus pe jucatorii de tenis Diana Istrate (HP INC ROMANIA 1) si Liviu Stroe (HP INC ROMANIA 2), Diana adjudecand meciul in doua seturi cu 6 – 2 si 6 -2.

Ultimul meci al intalnirii a fost cel de dublu disputat intre Alexandru Rotariu – Cristian Paraschiv (HP INC ROMANIA 1) si Stefan Leu – Cosmin Udroiu (HP INC ROMANIA 2), meci la fel de disputat 6 – 2 in setul 1 pentru HP Inc. 1, 6 – 3 in setul 2 pentru HP Inc. 2, astfel ca maxi tie-break-ul de 10 – 6 pentru HP Inc. 1 le aduce si victoria finala intre echipe cu scorul final de 2 – 1.

Ultima intalnire programata sambata, 8 octombrie a adus fata in fata pe terenul de joc echipele HEWLETT PACKARD ENTERPRISE si SAP ROMANIA, doua echipe veterane in Campionatul Sports Events.

Meciurile au fost disputate in ordine meciurile de simplu, urmate de meciul de dublu. Meciul 1 de simplu s-a jucat intre Claudiu Baluta (HPE) si capitanul echipei SAP, Sorin Radulescu. Meciul s-a incheiat cu victorie pentru Claudiu B. in doua seturi cu 6 – 0 si 6 – 1. La meciul doi de simplu iese invingator dupa doua seturi cu 6 – 1 si 6 – 0 , Vlad Staicu de la HPE in fata adversarei Andreea Dan de la SAP.

Meciul de dublu dintre cele doua echipe HPE si SAP aliniaza pentru prima data in istoria Campionatului Sports Events echipe exclusiv feminine, Ruxandra Hamangiu – Catalina Matanie (HPE) si Andreea Dan – Miruna Viciu (SAP), astfel ca sustinatorii prezenti la eveniment au urmarit un meci frumos cu decisivul in maxi tie-break de 10 – 7 pentru SAP ROMANIA. Insa dupa disputarea celor doua meciuri de simplu si cel de dublu, echipa jucatorilor HEWLETT PACKARD ENTERPRISE castiga etapa cu 2 – 1 in detrimentul jucatorilor echipei SAP ROMANIA.

Ziua de duminica, 9 octombrie a inceput conform programului la ora 16:00 cu 3 intalniri in acelasi timp: APA NOVA VEOLIA vs. HP INC ROMANIA 2, HP INC ROMANIA 1 vs. SAP ROMANIA si HEWLETT PACKARD ENTERPRISE vs. ORANGE ROMANIA.

Intalnirea dintre APA NOVA VEOLIA si HP INC ROMANIA 2 ii aduce fata in fata pe terenul de joc pe Marin Andrei (Apa Nova) si Stefan Leu (HP Inc. 1). Dupa disputarea in doua seturi al primului meci de simplu, Marin A. isi adjudeca victoria cu 6–1, 6-1 in fata adversarului Stefan L.

La meciul doi de simplu adversari pe terenul de joc au fost Petrus Mitu (Apa Nova) si Liviu Stroe (HP Inc. 2) ultimul mentionat pierzand in doua seturi cu 6 – 1, 6 – 1 meciul. Meciul de dublu a fost ca un antrenament de tenis pentru echipa feminina de la HP INC ROMANIA 2 formata de  Iuliana Iacob – Bianca Tilita contra echipei masculine de la APA NOVA VEOLIA formate din George Badea – Cristian Ionescu. Meciul se incheie victorios in doua seturi cu 6 – 1, 6 – 2 pentru baietii de la Apa Nova. Intalnirea etapei a fost adjudecata in final cu scorul de 3 – 0 de APA NOVA VEOLIA.

Intalnirea dintre HP INC ROMANIA 1 si SAP ROMANIA se incheie cu scorul final de 3 – 0 pentru ultimii mentionati. Meciul 1 de simplu a fost disputat de Alexandru Rotariu de la HP Inc. 1 si Irina Tache de la SAP. Victoria este adjudecata in doua seturi de Irina T. cu 7 – 6, 6 – 1. Meciul doi de simplu a opus pe Alexandra Petrisor (HP Inc 1) si Sever Clementeanu (SAP). Alexandra P. pierde meciul in doua seturi cu 2 – 6 si 0 – 6 in favoarea lui Sever C.

Meciul de dublu s-a disputat intre jucatorii Diana Istrate – Alexandru Rotariu (HP Inc. 1) si Cristiana Ispas – Sorin Radulescu (SAP). Echipa de dublu SAP castiga dupa doua seturi meciul cu 6 – 3, 6 – 4 in fata echipei de dublu de la HP Inc. 1.

Intalnirea dintre echipele HEWLETT PACKARD ENTERPRISE si ORANGE ROMANIA ii gaseste pe jucatorii acestora intr-o forma buna de joc, astfel ca meciul 1 de simplu ii are ca adversari pe Claudiu Baluta de la HPE si Sorin Sasarman de la ORANGE. Meciul este adjudecat dupa disputarea celor doua seturi de Claudiu B. (HPE) cu 6 – 0, 6 – 1.

Meciul doi de simplu ii reuneste pe terenul de joc pe Vlad Staicu de la HPE si Liviu Silivestru de ORANGE, Vlad (HPE) castigand in doua seturi cu 6 – 0, 6 – 1 in fata lui Liviu (ORANGE).

Meciul de dublu a opus de aceasta data echipa feminina de la HEWLETT PACKARD ENTERPRISE formata din Catalina Matanie – Claudia Dinica si echipa masculina de la ORANGE ROMANIA formata din Liviu Silivestru – Adrian Andrei. Echipa fetelor fiind in forma excelenta pe terenul de joc castiga tot in doua seturi ca si coechipierii lor din meciurile de simplu cu 6 – 3 , 6 – 1. Scorul general al celor trei meciuri (doua de simplu si unul de dublu) inclina balanta cu 3 – 0 in favoarea echipei HEWLETT PACKARD ENTERPRISE.