Faza Finala de senzatie la Campionatul Corporate de Tenis Sports Events noiembrie 17, 2022

In weekendul 12 – 13 noiembrie s-au desfasurat la clubul Ilie Nastase Academy, intalnirile din FAZA FINALA a Campionatului Corporate de Tenis Sports Events, editia de toamna 2022

Echipele calificate in aceasta faza au fost APA NOVA VEOLIA, HEWLETT PACKARD ENTERPRISE, SAP ROMANIA si HP INC ROMANIA 1.

Ziua de sambata, 12 noiembrie a fost dedicata disputarii Semifinalelor, astfel ca pe tabloul de joc s-au regasit la duel echipele APA NOVA VEOLIA vs. HP INC ROMANIA 1 (Semifinala 1) respectiv HEWLETT PACKARD ENTERPRISE vs. SAP ROMANIA (Semifinala 2).

In SEMIFINALA 1 disputata intre APA NOVA VEOLIA si HP INC ROMANIA 1 scorul final la seturi a fost de 3-0 in defavoarea ultimilor. Cele doua meciuri de simplu si cel de dublu i-a adus pe terenul de joc pe Marin Andrei, Cristian Ionescu, perechea Petrus Mitu – Marin Andrei (APA NOVA VEOLIA) si  jucatorii Diana Istrate, Cosmin Baltac, perechea de dublu Alexandra Petrisor – Diana Istrate.

SEMIFINALA 2 i-a provocat la duel pe terenuri cu zgura pe HEWLETT PACKARD ENTERPRISE si SAP ROMANIA. Meciurile de simplu disputate in ordine conform tabloului de joc, Claudiu Baluta (HPE) vs. Irina Tache (SAP) respectiv Vlad Staicu (HPE) vs. Vladimir Paval (SAP) se vor incheia cu scorul de 1-1 la seturi, astfel ca meciul decisiv a fost cel de dublu la care perechea Claudiu Baluta – Vlad Staicu (HPE) aduce victoria echipei in fata perechii SAP formate din Sorin Radulescu – Cristiana Ispas, scorul final inregistrat fiind de 2-1.

Duminica, 13 noiembrie incepand cu ora 16:00 echipele au fost convocate pentru disputarea celor doua FINALE ale editiei: FINALA MARE (APA NOVA VEOLIA vs. HEWLETT PACKARD ENTERPRISE) si FINALA MICA (HP INC ROMANIA 1 vs. SAP ROMANIA). Cele doua finale au beneficiat de arbitraj profesionist.

In FINALA MARE, cele doua meciuri de simplu disputate de jucatorii Ciprian Crihana si Marin Andrei (APA NOVA VEOLIA) vs. Claudiu Baluta si Claudia Dinica (HPE) se vor incheia la egaliate 1-1, meciul decisiv pentru aflarea castigatoarei fiind cel de dublu, astfel ca perechile formate din Petrus Mitu – Marin Andrei (APA NOVA VEOLIA) si Claudiu Baluta – Vlad Staicu (HPE) ii scoate invingatori la seturi pe ultimii cu 6-2, 6-4. Aflam asadar, echipele clasate pe locurile 1 si 2, HEWLETT PACKARD ENTERPRISE respectiv APA NOVA VEOLIA.

          FINALA MICA a opus cele doua echipe invinse in Semifinale, HP INC ROMANIA vs. SAP ROMANIA. Dupa disputarea celor doua meciuri de simplu si meciul de dublu, echipa SAP ROMANIA castiga cu scorul curat de 3-0 in fata jucatorilor de la HP INC ROMANIA 1.

          Jucatorii delegati sa dispute cele doua meciuri de simplu si meciul de dublu au fost Diana Istrate, Andreea Burada si perechea de dublu Cosmin Baltag – Andreea Burada de la HP INC ROMANIA 1 impotriva jucatorilor echipei SAP ROMANIA: Vladimir Paval, Andreea Dan si perechea de dublu Sorin Radulescu- Cristiana Ispas.

          La finalul serii a avut loc si festivitatea de premiere a podiumului editiei de toamna 2022 si acordarea trofeului – Jucatorul Campionatului:

          LOCUL I HEWLETT PACKARD ENTERPRISE

          LOCUL II APA NOVA VEOLIA

          LOCUL III SAP ROMANIA

          Trofeul – Jucatorul Campionatului a fost inmanat lui Claudiu Baluta de la HEWLETT PACKARD ENTERPRISE, jucatorul de tenis neinvins la meciurile de simplu disputate pe tot parcursul editiei.

Multumim tuturor echipelor participante pentru evolutia din editia de toamna 2022, fair-play si ne vom revedea cu drag la editia de primavara – vara 2023.