Rezultate clare si vreme capricioasa in Etapa 1 la Campionatul Corporate Tenis de Camp  Sports Events aprilie 24, 2023

Sambata, 22 aprilie a debutat etapa 1 a Campionatului Corporate Tenis de Camp Sports Events, editia de primavara – vara 2023.

Formatul editiei propus de organizator este de doua Grupe White si Green, componenta acestora fiind stabilita prin tragerea la sorti efectuata inainte de startul Campionatului, in prezenta reprezentantilor companiilor participante.

In Grupa White activeaza echipele HEWLETT PACKARD ENTERPRISE, ALLIANZ SERVICES ROMANIA, NTT DATA si SAP ROMANIA.

In Grupa Green vor performa echipele APA NOVA VEOLIA, TELEKOM ROMANIA, ING BANK ROMANIA si SOCIETE GENERALE GLOBAL SOLUTION CENTRE.

Intalnirile de sambata au fost programate incepand cu ora 15:00 la noua locatie de desfasurare pentru aceasta editie, Tennis Club Galaxy.

Prima intalnire s-a disputat pe terenul de joc intre echipele HEWLETT PACKARD ENTERPRISE si ALLIANZ SERVICES ROMANIA. Echipa mixta de la ALLIANZ au venit cu un numar generos de sustinatori.

Meciul 1 de simplu jucat de Vlad Staicu (HPE) si Mihai Bajan (ALLIANZ) a fost strans. Punctul decisiv a venit in tie-break (10-7) pentru Mihai de la ALLIANZ, scorul final al meciului de 1-0 revenindu-i in totalitate.

Meciul 2 de simplu desfasurat intre jucatorii Catalina Matanie (HPE) si Cristian Manastureanu (ALLIANZ) se incheie la seturi 1-6 respectiv 2-6 in favoarea ALLIANZ, scor final 1-0.

Meciul de dublu le-a adus fata in fata pe perechile formate din Vald Staicu si Claudia Dinica de la HPE respectiv Cristian Manastureanu si Madalina Ene de la ALLIANZ. Meciul a inceput in forta, parcursul in cele doua seturi al echipei HPE fiind clar 6-3 si 6-2, punctul castigator ajungand in visteria lor. Scor final inregistrat la meciul de dublu, 1-0 in defavoarea ALLIANZ.

Scorul final inregistrat in raportul de joc dupa disputarea celor 2 meciuri de simplu si cel de dublu a fost de 2-1 pentru echipa ALLIANZ SERVICES ROMANIA.

A doua intalnire programata de organizator a fost disputata intre echipele APA NOVA VEOLIA si TELEKOM ROMANIA.

Meciurile de simplu au fost castigate in ordine de Robert Iosu (TELEKOM) cu 7-5 si 6-4 la seturi in fata lui Ciprian Crihana (APA NOVA VEOLIA),scor final 1-0 si Marin Andrei (APA NOVA VEOLIA) castiga la seturi cu 6-0, 6-0 in fata adversarului Stefan Iordache (TELEKOM), scor final 1-0.

Meciul de dublu a opus perechile formate din Petrus Mitu – Marin Andrei (APA NOVA VEOLIA) si Octavian Anghelescu – Florin Pocora (TELEKOM ROMANIA). Echipa de dublu de la APA NOVA VEOLIA aduce punctul castigator al meciului conducand la seturi cu 6-0, 6-1 in detrimentul baietilor de la TELEKOM, scor final 1-0.

La finalul disputarii meciurilor de simplu si cel de dublu, echipa APA NOVA VEOLIA iese invingatoare cu scorul final inregistrat in raportul de joc de 2-1 in fata echipei adversare de la TELEKOM ROMANIA.

A treia intalnire programata este castigata de SAP ROMANIA cu 3-0 in fata echipei NTT DATA, aceasta din urma nereusind sa alinieze la start minim 3 jucatori.

A patra intalnire programata a opus echipele noi in sistemul Campionatului, ING BANK ROMANIA si SOCIETE GENERALE GLOBAL SOLUTION CENTRE. Cele doua echipe au venit motivate sa castige, insa situatia din teren a aratat cu totul altfel decat si-au imaginat.

Primul meci de simplu disputat intre Alexandru Iosif (ING BANK) si Saidi Nizar (SOCIETE GENERALE) a inclinat balanta catre ING prin scorurile la seturi 6-0, 6-0. Scor final al primului meci de simplu 1-0 revine echipei ING BANK ROMANIA.

Meciul doi de simplu ii adduce pe terenul de joc pe jucatorii Vlad Toma (ING BANK) si Silviu Iliescu (SOCIETE GENERALE). ING confirma inca o data ca poate deveni o echipa adversara de temut in Grupa Green castigand la seturi cu 6-0, 6-0, scor final 1-0.

Meciul de dublu le-a adus fata in fata pe perechile Alexandru Iosif – Catalin Grigore (ING BANK ROMANIA) si Tiwa Othman – Petru Anghel (SOCIETE GENERALE). Echipa baietilor de la ING BANK ROMANIA castiga la seturi cu 7-5, 6-1 in fata baietilor de la SOCIETE GENERALE, scor final 1-0.

Asadar, dupa disputarea celor doua meciuri de simplu si cel de dublu, echipa ING BANK ROMANIA castiga intalnirea cu scorul final general la meciuri de 3-0 in fata echipei adversarilor de la SOCIETE GENERALE GLOBAL SOLUTION CENTRE.