Meciuri foarte echilibrate in prima etapa a fazei a 2 – a! aprilie 25, 2019

1

Marți seară s-au disputat meciurile reprezentand etapa a doua a Campionatului Corporate de Tenis de Masă Sports Events.

In grupa ELITE, ADOBE ROMANIA 1 au fost nemilosi si castiga in fata lui ING BANK cu scorul decisiv de 5-0. S-a scos artileria grea la simplu si au fost multe schimburi frumoase de mingi intre Bogdan Sandu, Paul Chibulcuteanu, Sorin Amariei, Uzoma Ogbonna (ADOBE 1) si Catalin Gisca, Claudiu Gavril, Ionut Ivan, Eugenia Parvulescu (ING). Nici la dublu echipa Paul – Bogdan nu au lasat garda jos impotriva lui Catalin – Claudiu.

La masa alaturata s-a disputat un meci foarte strans intre SAP ROMANIA si ADP, scorul 3-2 in favoarea ADP definitivandu-se abia dupa meciul de dublu. Incruntarea si sudorile fruntilor s-au vazut la simplu intre Gabriel Tianu, George Stoica, Toma Predoi (SAP) si Bogdan Cioriceanu, Cristian Radu, Gabriel Sapunaru (ADP). Am stat cu sufletul la gura pana in meciul de dublu care a facut diferenta si castiga punctul decisiv echipa Bogdan – Gabriel in defavoarea lui Gabriel – Toma.

Tot la ELITE, FARMEXIM PHOENIX COMPANY reusesc sa obtina victoria in aceasta seara, insa nu a fost foarte usor, ceea ce demonstreaza si scorul de 4-1 impotriva echipei MICROSOFT ROMANIA 1, care au tras tare ca sa obtina punctul de onoare. A fost o placere sa urmarim atat meciurile de simplu intre Dan Trohonel, Gheorghe Cernat, Ilie Tolan, Dan Coca (FARMEXIM) si Cristian Stanciu, Andrei Iordache, Alexandru Necula, Ioan Luca (MICROSOFT 1), cat si pe cel de dublu intre Dan – Gheorghe si Andrei – Alexandru.

In grupa FINEST, si MICROSOFT ROMANIA 2 reusesc sa obtina punctul de onoare impotriva echipei NTT DATA, care s-au dovedit a fi mai buni de aceasta data si incheie seara cu scorul de 4-1. La simplu au luptat frumos Silviu Leca, Roberto Cioffi si Maria Tancu (MICROSOFT 2) impotriva lui Ionut Mindru, Dan Tita, Zsolt Gyerko, Andrei Iancu (NTT DATA). La dublu s-a dus cel mai strans meci intre Maria – Silviu si Andrei – Zsolt.

Tot in aceasta grupa, ADOBE ROMANIA 2 a facut senzatie in meciul cu GENPACT ROMANIA si reuseste prima victorie cu scorul de 4-1. Inca de la meciurile de simplu dintre Gabriel Cristache, Marius Parlapan, Catalina Toea, Ruxandra Chiran (ADOBE 2) si Edvin Mirzai, Daniel Vlasceanu, Cristian Balasa, Sorin Negrea (GENPACT) se stia echipa castigatoare, insa tot s-a jucat spectaculos pana la final. La dublu echipa formata din Gabiel – Marius au vrut sa incheie cu un scurt 3-0 in defavoarea lui Cristian – Edvin.