Frunți incruntate de concentrare in meciurile din etapa a 5 – a faza a 2 – a la Tenis de Masa! mai 30, 2019

Foto-principal-articol-Rezumat-Etapa-5-Faza-2-Tenis-de-Masa-Sports-Event...

Marți seară s-au disputat meciurile reprezentand etapa a cincea a Campionatului de Tenis de Masă Sports Events.
In grupa ELITE, toate meciurile au fost superbe, insa cred ca putem declara meciul serii si cel mai aclamat ca fiind cel dintre ADOBE ROMANIA 1 si APA NOVA VEOLIA. Galerii frumoase de ambele parti au insotit meciurile de simplu dintre Bogdan Sandu, Paul Chibulcuteanu, Andrei Jucan (ADOBE 1) si Petre Luta, Adrian Poenaru, George Temereanca (APA NOVA). N-a fost nimic decisiv decat dupa meciul de dublu dintre Bogdan-Paul si Petre-Adrian.
La masa alaturata am asistat la o surpriza si in acelasi timp o rasturnare de situatie. TELEKOM ROMANIA si-au gasit nasul si pierd in aceasta seara cu scorul de 3-2 impotriva echipei ADP. Neasteptat de bine s-au descurcat Bogdan Cioriceanu, Cristian Radu, Gabriel Sapunaru (ADP) contra lui Alexandru Chirica, Sorin Sasarman, Liviu Silvestru (TELEKOM). Ca si la masa vecina, abia dupa dublu am aflat castigatoarea, insa meciul a fost extraordinar, echipa Bogdan-Gabriel facand senzatie contra lui Alexandru-Sorin.
MICROSOFT ROMANIA 1 au fost extrem de aproape sa obtina prima victorie din grupa si sa scape de ghinionul ultimului loc, insa nu au reusit decat un scor echilibrat de 3-2 in defavoarea lor contra echipei ING BANK. La simplu s-a inceput relativ timid prin schimburi de mingi intre Cristian Stanciu, Andrei Iordache, Alexandru Necula, Ioan Luca (MICROSOFT 1) si Catalin Gisca, Claudiu Gavrila, Florin Coman (ING BANK). Ca o regula generala pana acum, la dublu s-a decis soarta echipelor, intre Andrei-Alexandru si Catalin-Madalin.
In grupa FINEST, ADOBE ROMANIA 2 nu vor deloc sa ii dezamageasca pe cei din echipa Adobe 1 si fac ravagii astazi contra lui HP INC, castigand cu scorul decisiv de 5-0. La simplu s-au duelat Vlad Rosu, Cosmin Marinescu, Andreea Anica (HP INC) si Gabriel Cristache, Marius Parlapan, Bogdan Leonte (ADOBE 2). La dublu au tras mai tare, insa HP Inc nu reusesc punctul de onoare prin meciul dintre Vlad-Cosmin si Bogdan-Gabriel.
Nu ratați meciurile din etapa urmatoare ale celui mai interesant campionat dedicat exclusiv companiilor din București.