Galeriile au fost in picioare in penultima etapa la Tenis de Masa! iunie 12, 2019

Foto-principal-articol-Avancronica-Etapa-7-Faza-2-Tenis-de-Masa-Sports-E...

Marți seară s-au disputat meciurile reprezentand penultima etapa a Campionatului de Tenis de Masă Sports Events.
In grupa ELITE, am asistat la un meci incredibil intre ADOBE ROMANIA 1 si FARMEXIM PHOENIX COMPANY. La cat de tensionat a fost, poate fi considerat cel mai frumos si palpitant meci din aceasta primavară, in special ca lupta s-a dat intre primele doua echipe clasate. La simplu au jucat sub atenta privire a publicului Bogdan Sandu, Paul Chibulcuteanu, Andrei Pamfil (ADOBE 1) impotriva lui Dan Trohonel, Gelu Cernat, Dan Coca (FARMEXIM). La dublu s-au incins paletele, iar Bogdan-Paul si Dan-Gelu au jucat in uralele galeriilor, scorul final aratand 3-2 in favoarea echipei FARMEXIM.
SAP ROMANIA au jucat frumos, dar nu au putut sa faca fata echipei APA NOVA VEOLIA, care castiga cu scorul de 5-0. La simplu s-au imparțit punctele intre Gabriel Tianu, Sorin Radulescu, Florin Marinica (SAP) si Petre Luta, Adrian Poenaru, George Temereanca (APA NOVA). La dublu au jucat mai mult pentru frumusetea jocului Gabriel-Sorin impotriva lui Adrian-George, pentru ca soarta era decisa inca dupa al treilea meci de simplu.
ING BANK erau gata sa ne faca o surpriza placuta in aceasta seara, insa TELEKOM ROMANIA au fost mai bine pregatiti si au castigat cu greu cu 3-2. La simplu si-au castigat primele 3 puncte rapid prin meciurile lui Anisoara Calin, Alexandru Chirica Sorin Sasarman, Liviu Silvestru (TELEKOM) contra lui Catalin Gasca, Florin Coman, Silviu Gorgon, Madalin Gavril (ING). La dublu au fost putin mai stranse meciurile dintre Sorin-Liviu si Claudiu-Madalin.
Si MICROSOFT ROMANIA s-au ambitionat la cote maxime, incercand sa sparga gheata cu prima victorie, dar ADP nu s-au lasat intimidati si castiga cu 3-2. L-a simplu s-au afirmat Cristian Stanciu, Andrei Iordache, Alexandru Necula, Mihai Apostolache (MICROSOFT 1) si Bogdan Cioriceanu, Gabriel Sapunaru, Bogdan Cornea (ADP). La dublu a fost un meci scurt si la obiect intre Alex-Cristian cu Gabriel-Bogdan.
In grupa FINEST, GENPACT ROMANIA dau din nou lovitura si castiga in aceasta seara cu scorul strans de 3-2 in defavoarea echipei HPE. Meciurile superbe de simplu s-au desfasurat intre Nicholas Sachet, Corina Petre, Mihai Stroia (HPE) si Sorin Negrea, Cristian Balasa, Emil Buleeci (GENPACT). Dublul Nicholas-Corina impotriva lui Sorin-Cristian a fost mai strans si mai frumos, chiar daca inca de la inceputul lui stiam castigatoarea serii.
Nu ratați meciurile din ultima etapa ale celui mai interesant campionat dedicat exclusiv companiilor din București.