Am aflat podiumul Campionatului de Tenis de Masa! iunie 14, 2019

Foto-principal-articol-Rezumat-Etapa-7-Faza-2-Tenis-de-Masa-Sports-Event...

Marți seară s-au disputat meciurile reprezentand ultima etapa a Campionatului de Tenis de Masă Sports Events.
Nici in ultima seara echipele nu s-au lasat si joaca frumos, iar meciurile au incantat publicul, niciunul dintre ele nu s-a terminat decisiv, oferindu-ne spectacol la superlativ.
In grupa ELITE, Farmexim nu vrut deloc sa isi strice seria de victorii si deschid seara cu un meci strans impotriva lui ADP, care se finalizeaza cu un 3-2. La simplu, au intrat in arena Dan Trohonel, Gheorghe Cernat, Dan Coca, Ilie Tolan (FARMEXIM) care au avut de castigat cu greu punct dupa punct impotriva lui Gabriel Sapunaru, Bogdan Cornea, Mihai Matea (ADP). La dublu toti s-au relaxat si asta a rezultat un meci frumos intre Ilie-Gheorghe si Gabriel-Mihai.
Nici la masa vecina nu a fost usor pentru ca APA NOVA VEOLIA castiga cu 4-1 contra lui ING BANK. Stiam castigatoarea dupa primele trei meciuri de simplu, insa Apa Nova au fost hotarati sa nu lase nimic, iar Petre Luta, Adrian Poenaru, George Temereanca, Monica Titei (APA NOVA) aduna punct dupa punct in meciurile impotriva lui Catalin Gasca, Claudiu Gavril, Madalin Gavril, Florin Coman (ING BANK). La dublu s-au duelat echipele formate din Adrian-George cu Catalin-Claudiu.
Cel mai strans meci din aceasta seara a fost intre TELEKOM ROMANIA si MICROSOFT ROMANIA 1, care desi nu au avut o miza prea mare, au zambit si au jucat pana cand scorul a aratat 3-2 in favoarea lui Telekom. Au iesit scantei din paleta Abisoarei Calin, a lui Sorin Sasarman, Liviu Silivestru (TELEKOM) contra lui Andrei Iordache, Alex Necula, Mihai Apostolache, Ioan Luca (MICROSOFT 1). Desi stiam invingatoarea, la meciul de dublu s-au mai relaxat putin si s-a vazut clar ca au jucat cu placere echipele Sorin-Liviu cu Andrei-Alex.
In grupa FINEST, HPE trebuia sa lupte mai hotarati, deorece daca invingeau echipa ADOBE ROMANIA 2 in aceasta seara, aveau sanse mari la podium. Cu toate acestea, nu a fost un meci usor, iar scorul de 4-1 in favoarea echipei adverse demonstreaza acest lucru. La simplu au luptat cat de bine au putut Gabriel Cristache, Marius Parlapan, Cristian Linte (ADOBE 2) contra lui Andrei Toader, Nicolas Sachet, Corina Petre (HPE). La dublu, pareau ca si-au mai revenit putin, insa echipa Nicolas-Raluca nu a putut face fata echipei Cristian-Ruxandra.
Ultimul meci, care incheie si podiumul, este intre NTT DATA si WIPRO ROMANIA 2 si se termina cu scorul de 4-1 in favoarea primei mentionate. Ambele echipe au intrat pregatite, insa NTT DATA au vrut neaparat un loc pe podium si au facut tot posibilul sa il obtina incepand cu meciurile de simplu intre Ionut Mindru, Gyerko Zsolt, Oana Iliescu (NTT DATA) si Romulus Marculescu, Gabriela Popa, Andreea Stroie (WIPRO 2). La dublu scorul a fost cel mai categoric, dar tot a fost frumos meciul dintre Ionut-Zsolt si Romulus-Andreea.
Nu am aflat deznodamantul decat dupa ultimele meciuri jucate, astfel incepem cu podiumul grupei Finest: ADOBE ROMANIA 2, urmati de GENPACT ROMANIA si NTT DATA, mai departe de HP INC, HPE, WIPRO ROMANIA 2, MICROSOFT ROMANIA 2 si WIPRO ROMANIA 1. La grupa Elite stiam oarecum primii trei clasati: FARMEXIM PHOENIX COMPANY, ADOBE ROMANIA 1 si APA NOVA VEOLIA, urmati indeaproape de ADP, ING BANK, TELEKOM ROMANIA, SAP ROMANIA si MICROSOFT ROMANIA 1. Felicitari tuturor participantilor!
Ca de fiecare data, am ales si jucatorul editiei din fiecare grupa, si pe aceasta cale dorim sa ii felicitam pe Andrei Iordache (MICROSOFT ROMANIA 1) din grupa ELITE si pe Andrei Toader (HPE) din grupa FINEST pentru evolutia in campionat atat ca jucator cat si ca un bun capitan de echipa, pentru fair-play si pentru atitudinea frumoasa in ceea ce priveste acest sport minunat.
Multumiri tuturor pentru participare si ne revedem in toamna la cel mai antrenant si interesant campionat dedicat exclusiv companiilor din București.