Meciurile spectaculoase au continuat si in etapa a 2 – a faza 2 la Tenis de Masa! octombrie 9, 2019

12

Marți seară s-au disputat meciurile reprezentand etapa a doua din faza a doua a Campionatului de Tenis de Masă Sports Events.
In grupa ELITE, ADOBE ROMANIA 2 au fost nemilosi in meciul cu HPE si castiga cu 5-0, turand motoarele la maxim. Meciurile nu au fost prea echilibrate insa au fost cateva schimburi de mingi frumoase intre Andrei Toader – Sorin Amariei si Alexandru Pintilie – Radu Busnatu.
FARMEXIM PHOENIX COMPANY isi continua seria de victorii si contra echipei SAP ROMANIA cu scorul final de 4-1. Dan Trohonel a inceput in forta castigandu-si scurt si la obiect meciul contra lui Gabriel Tianu, insa acesta nu se lasa si cere o revansa in meciul al patrulea unde situatia a fost rasturnata in favoarea lui Gabi, castigand meciul si salvand onoarea echipei. Un alt meci interesant de urmarit si destul de strans a fost intre Gheorghe Cernat si Sorin Radulescu.
Cel mai strans meci la ELITE s-a disputant intre TELEKOM ROMANIA si ADOBE ROMANIA 1, unde scorul de 3-2 a inclinat spre ADOBE 1. Au tras tare la inceput, iar spre final in meciul de dublu s-au relaxat complet deoarece se stiau deja castigatori. Capitanul echipei ADOBE si-a castigat meciul si apoi si-a lasat colegii sa joace. Au fost meciuri cu palpitatii mai ales intre Cristian Zisu – Paul Chibulcuteanu, dar si intre Ani Calin – Cristina Buciu.
In grupa FINEST s-a simtit o tenisune permanenta, ambele meciuri terminandu-se cu scorul de 3-2. Primul disputat intre MICROSOFT ROMANIA 1 si ING BANK 2, a fost surpriza serii. Echipa MICROSOFT a plecat la lupta un pic prea increzatoare, iar ING 2 au profitat la maxim sa le arate ca prin munca, talent si atentie se poate castiga un meci. Au stat cu sufletul la gura pana la final deoarece abia in meciul de dublu dintre Andrei Iordache – Alex Necula si Cosmin Dumitrascu – Silviu Gorgon au aflat verdictul serii.
ING BANK 1, asa cum ne-au cam obisnuit, prefera un muncit 3-2 decat o victorie clara. Tot asa s-a intamplat si cu echipa GENPACT ROMANIA. Catalin Gisca si-a jucat foarte bine meciurile castigandu-le pe amandoua impotriva lui Daniel Ian si Edvin Mirzai. Un alt meci demn de urmarit a fost intre Florin Coman si Ioan Tanasoiu, care au luptat pana in prelungiri pentru acel 3-2.