Spiritele incinse, fairplay-ul si distractia au predominat in etapa a patra din faza a doua la Tenis de Masa! octombrie 23, 2019

Foto-principal-articol-Rezumat-Etapa-4-Faza-2-Tenis-de-Masa-Sports-Event...

Marți seară s-au disputat meciurile reprezentand etapa a patra a Campionatului de Tenis de Masă Sports Events.
In grupa ELITE, SAP ROMANIA face o figura foarte frumoasa si invinge cu 3-2 echipa ADOBE ROMANIA 2, care probabil au pornit prea increzatori. Gabriel Tianu isi castiga lejer meciurile asigurand 2 puncte, Sorin Radulescu il ajuta cu al 3-lea punct, iar Vladimir Dinu si echipa de dublu formata din Vladimir – Adrian castiga 2 meciuri insa insuficiente pentru a obtine victoria.
Un alt meci scurt si la obiect jucat intre FARMEXIM PHOENIX COMPANY si ADP ROMANIA, demonstreaza inca o data cat de serios joaca FARMEXIM care castiga meciurile de simplu si dublu cu 5-0. Asa cum ne-a obisnuit, Dan Trohonel nu si-a gasit inca nasul si obtine 2 puncte pentru echipa sa, dar nu ar fi reusit fara colegii de echipa, Dan Coca si Gelu Cernat, care s-au ridicat la asteptarile lui. Echipa ADP au luptat eroic, insa schimbul de mingi frumoase in meciurile lui Gabriel Sapunari si Alin Igoianu nu au fost suficiente pentru a obtine victoria.
ADOBE ROMANIA 1 au tras tare sa castige repede cele 3 puncte necesare victoriei si o asigura cu scorul de 3-2 contra lui HPE. Ca de obicei, Bogdan Sandu doreste sa scoata in evidenta talentul si concentrarea echipei sale si joaca doar un meci, castigandu-l. Urmatoarele 2 puncte au fost muncite si castigate de Uzoma Ogbonna si Catalina Toea. La urmatoarele doua meciuri ADOBE 1 s-au relaxat si au lasat sa straluceasca in lumina reflectoarelor si HPE prin meciul lui Andrei Toader si echipa de dublu formata din Alexandru – Daniel.
In grupa FINEST, am avut parte de multe emotii in meciul dintre MICROSOFT ROMANIA 2 si ING BANK 2, ultimii mentionati castigand cu 3-2. Scoruri foarte stranse au predominat mai ales intre Silviu Gorgon – Ghaith Jalab si Catalin Lupascu – Radu Stroe. Abia in meciul de dublu s-a definitivat situatia cand ING 2 au preluat conducerea, insa nu fara truda.