Meciuri stranse in etapa a cincea la Tenis de Masa! octombrie 31, 2019

DSC_6660_site

Marți seară s-au disputat meciurile reprezentand etapa a cincea din faza a doua a Campionatului de Tenis de Masă Sports Events.
In grupa ELITE norocul a fost de partea lui TELEKOM ROMANIA care castiga meciul cu FARMEXIM PHOENIX COMPANY cu scorul de 4-1. Oboseala si presiunea la meciuri s-a putut observa cel mai bine intre Alex Chirica cu Dan Trohonel, dar si cu Gelu Cernat cat si in meciul de dublu.
Se pare ca ADOBE ROMANIA 1 nu este castigatoare seara de seara datorita lui Bogdan Sandu, desi stim ca joaca foarte frumos, deoarece au castigat si in lipsa lui contra echipei ADP ROMANIA. Meciuirle au fost spectaculoase si asa cum au fost invatati, au obtinut repede cele trei puncte necesare victoriei ca apoi sa se relaxeze pana la final si sa joace de placere. Atat Cristina Buciu cat si Paul Chibulcuteanu au avut parte de schimburi de mingi impresionante cu Bogdan Cioriceanu si respectiv Gabriel Sapunaru, scorul aratand la final 3-2.
In grupa FINEST, MICROSOFT ROMANIA 1 au rezistat eroic pana la meciul de dublu contra echipei NTT DATA, care s-au dovedit a fi mai incapatanati sa castige meciul cu 3-2. Andrei Iordache a luptat din greu cu Ionut Mindru insa nu a fost sufficient; in schimb Alex Necula si Ioan Luca si-au castigat meciurile scurt si la obiect contra lui Zsolt Gyerko si Alexandru Ionescu. Meciul de dublu a definitivat scorul in favoarea celor de la NTT DATA.
ING BANK 2 au scos artileria grea si nu i-au subestimat pe GENPACT ROMANIA, astfel obtinand victoria cu 3-2.Daniel Ian a jucat excellent rolul temporar de loc intai in echipa si a castigat ambele meciuri contra lui Cosmin Dumitrascu si Marin Binzari. Situatia s-a rasturnat la dublu cand ING BANK 2 au preluat conducerea si incheie partida victoriosi.
Nu ratați meciurile din etapa urmatoare ale celui mai interesant campionat dedicat exclusiv companiilor din București.