Meciuri spectaculoase in penultima etapa din faza a doua la Tenis de Masa! noiembrie 7, 2019

Foto-principal-articol-Rezumat-Etapa-6-Faza-2-Tenis-de-Masa-Sports-Event...

Marți seară s-au disputat meciurile reprezentand penultima etapa a Campionatului de Tenis de Masă Sports Events.
In grupa ELITE, TELEKOM ROMANIA sunt pe val si castiga cu scorul drastic de 5-0 impotriva echipei ADOBE ROMANIA 2. S-au jucat frumos mai ales in meciurile dintre Sorin Amariei contra lui Alex Chirica, cat si Adrian Dumitrache – Cristian Zisu. ADOBE 2 au incercat din rasputeri sa obtina macar punctul de onoare insa TELEKOM au fost nemilosi.
Toti se asteptau sa iasa victorioasa APA NOVA VEOLIA din meciul contra lui FARMEXIM PHOENIX COMPANY, insa scorul de 4-1 a inclinat surprinzator in favoarea ultimilor mentionati. Omul serii de la FARMEXIM poate fi declarant Gelu Cernat care si-a castigat meciul contra lui Adrian Poenaru, acesta nefiind tocmai in cea mai buna forma. Cum ne-am obisnuit Dan Trohonel si-a castigat ambele meciuri de simplu, atat contra lui Petre Luta cat si lui Adrian Temereanca si astfel ies invingatori si cu o sansa in plus la podium.
Ultimul meci din ELITE s-a jucat intre ADP ROMANIA si HPE, iar primii mentionati castiga detasat cu 5-0. In sfarsit s-au simtit ADP in largul lor cu o echipa cu un stil asemanator de joc, insa mai putin experimentati. Am urmarit cu placere meciurile dintre Gabriel Sapunaru – Alex Pintilie, Mihail Matea – Daniel Dina, dar si dublul dintre Gabriel-Mihail contra lui Alex-Daniel.
Grupa FINEST, incepe cu un scor transant de 0-5 intre WIPRO ROMANIA si ING BANK 2, care par sa fie intr-o forma incredibila. Meciurile nu au fost atat de stranse, insa tot ne-a placut sa facem galerie in meciurile Gurhan Memet – Catalin Lupascu si la frumoasele echipe de dublu formate din Ciprian-Gabriela si Catalin-Marin.
In urmatorul meci s-a afirmat GENPACT ROMANIA care obtine victoria mult dorita contra echipei MICROSOFT ROMANIA 2. Vine rar Adrian Topa, dar si cand vine, salveaza onoarea echipei cu punctul necesar, meciul terminandu-se cu scorul de 4-1 pentru GENPACT. Acestia au luat exemplul echipelor din ELITE si trag tare la inceput ca sa-si asigure victoria, ca apoi sa joace pentru distractie si pentru a exersa diferite miscari. Ne-a facut placere sa ii urmarim pe Ioan Tanasoiu – Radu Stroe, dar si pe Daniel Ian – Adrian Topa.
Ultimul meci ii are ca protagonisti pe ING BANK 1 si NTT DATA, care se pare ca si-au gasit nasul, iar scorul de 4-1 a inclinat in favoarea lui ING 1. Meciurile au fost foarte stranse si spectaculoase, insa acest scor destul de drastic nu reflecta deloc munca depusa din partea ambelor echipe. Cele mai frumoase schimburi de mingi au fost intre Claudiu Gavril – Zsolt Gyerko, Dragos Munteanu – Ionut Mindru, iar echipele formate la dublu din Catalin-Claudiu si Zsolt-Alexandru s-au distrat frumos.
Nu ratați meciurile din ultima etapa ale celui mai interesant campionat dedicat exclusiv companiilor din București.