Am aflat podium-urile grupelor Elite si Finest, editia de toamna! noiembrie 14, 2019

imagine

Marți seară s-au disputat meciurile reprezentand ultima etapa a Campionatului de Tenis de Masă Sports Events, editia de toamna.
In grupa FINEST, s-a jucat un meci mai mult de orgoliu si de ambitie, MICROSOFT ROMANIA 1 sperand sa ii poata invinge pe leaderii de clasament, insa nu au reusit si astfel rateaza la mustata podiumul. La finalul serii i-am primit cu urale si aplauze pe ING BANK 2 pentru locul al treilea obtinut, pe NTT DATA pentru locul al doilea si premiul intai a fost castigat tot de ING BANK cu prima lor echipa. Felicitari lor, dar si celorlalte echipe care s-au distrat, si-au facut noi prieteni si au mai invatat cateva tehnici noi de aplicat la editia urmatoare: MICROSOFT ROMANIA 1, GENPACT ROMANIA, MICROSOFT ROMANIA 2, WIPRO ROMANIA si HP INC.
In grupa ELITE, meciurile serii au fost relaxate deoarece se stia ordinea pe podium, dar tot ne-am bucurat sa ii urmarim. Toamna aceasta, locul al treilea il ocupa FARMEXIM PHOENIX COMPANY, urmati de TELEKOM ROMANIA pe locul al doilea si putem spune ca ne-am obisnuit deja sa ii vedem pe podium pe ADOBE ROMANIA 1. Toate echipele s-au distrat si s-a vazut ca le-a facut mare placere sa se revada in aceasta editie foarte reusita. In ordinea din clasament, ii felicitam si pe APA NOVA VEOLIA, ADP ROMANIA, SAP ROMANIA, ADOBE ROMANIA 2 si HPE.
Ca de fiecare data, am ales si jucatorul editiei din fiecare grupa, urmarind atat evolutia ca jucator, cat si fair-play-ul si prezenta la editii. Astfel din grupa FINEST am inmanat premiul special lui Ionut Mindru din echipa NTT DATA si din grupa ELITE premiul a mers catre Cristina Buciu de la ADOBE ROMANIA 1.
Multumim tuturor ehipelor pentru participare si ne revedem in primavara la cel mai antrenant si interesant campionat dedicat exclusiv companiilor din București.