Meciuri spectaculoase in Etapa 2 la Tenis de Masa septembrie 28, 2022

Marți seară s-au disputat meciurile din a doua etapa a Campionatului de Tenis de Masă Sports Events, editia de toamna 2022.

Seara a debutat in forta cu meciul disputat intre echipele HP INC ROMANIA si ING BANK ROMANIA 1, in care ultimii au castigat cu 5 – 0 meciurile de simplu si cel de dublu. Echipa HP INC ROMANIA spera sa isi treaca primele puncte ca si invingatoare in etapa urmatoare.

La masa alaturata, ING BANK ROMANIA 2 in duel cu HEWLETT PACKARD ENTERPRISE si-au aratat maestria in practicarea tenisului de masa pe tot parcursul desfasurarii celor 4 meciuri de simplu si unul de dublu. La finalul tuturor meciurilor disputate, jucatorii echipei ING BANK ROMANIA 2 castiga etapa cu 4 – 1 in defavoarea echipei HEWLETT PACKARD ENTERPRISE.

Meciul 3 al serii din etapa a opus doua echipe cu evolutie importanta pe parcursul editiilor precedente, MICROSOFT ROMANIA 1 si SAP ROMANIA, ambele cu jucatori de nivel echilibrat. Desi in etapa precedenta, MICROSOFT ROMANIA 1 castiga etapa in fata echipei surori, de aceasta data s-a vazut invinsa cu scorul clar de 5-0 in fata baietilor de SAP ROMANIA, acestia din urma continuandu-si seria de victorii in cele doua etape scurse de la startul editiei de toamna.

Ultimul meci al serii dintre echipele MICROSOFT ROMANIA 2 si OTP BANK ROMANIA a fost unul echilibrat, dar dupa finalizarea celor 4 meciuri de simplu si unul de dublu, scorul de 3 – 2 inclina balanta in avantajul MICROSOFT 2.