Rezultate trase la indigo in meciurile Etapei 3 la Tenis de Masa Sports Events octombrie 7, 2022

Marți seară s-au disputat meciurile din etapa a treia a Campionatului de Tenis de Masă Sports Events, editia de toamna 2022.

Primul meci al serii a fost disputat intre echipele HP INC ROMANIA si ING BANK ROMANIA 2. Dupa disputarea tutror meciurilor etapei, experimentata echipa ING BANK ROMANIA 2  iese invingatoare cu un scor curat de 5 – 0 in fata jucatorilor de la HP INC ROMANIA.

La masa alaturata, MICROSOFT ROMANIA 1 si OTP BANK ROMANIA au parcurs cele 4 meciuri de simplu si meciul de dublu, in final ultimii se vad invinsi cu scorul de 5 – 0 de baietii de la Microsoft 1.

Echipele HEWLETT PACKARD ENTERPRISE si SAP ROMANIA au jucat intens la masa de joc, insa din nou SAP ROMANIA isi continua cu succes parcursul victorios in toate cele trei etape disputate, astfel scorul final al etapei intre cele doua echipe fiind 5 – 0.

Ultimul meci al etapei 3 a reunit la masa de joc pe ING BANK ROMANIA 1 si MICROSOFT ROMANIA 2. Baietii de la ING BANK ROMANIA 1 au dovedit inca o data ca tenisul de masa trebuie practicat cu multa pasiune, tehnica si concentrare, toate acestea culminand evident si cu victoria de 5 – 0 in fata adversarilor de la MICROSOFT ROMANIA 2.