Efervescenta maxima in meciurile Etapei 4 la Tenis de Masa Sports Events  octombrie 14, 2022

Marți seară s-au disputat meciurile din etapa a patra a Campionatului de Tenis de Masă Sports Events, editia de toamna 2022. Seara a fost rezervata urmatoarelor dueluri dintre echipele: HP INC ROMANIA vs. MICROSOFT ROMANIA 1, ING BANK ROMANIA 1 vs. OTP BANK ROMANIA si ING BANK ROMANIA 2 vs. SAP ROMANIA.

Primul meci al serii disputat intre echipele HP INC ROMANIA si MICROSOFT ROMANIA 1 ii scoate invingatori cu scorul de 5-0 pe Microsoft 1 dupa disputarea celor patru meciuri de simplu si al meciului de dublu. Titulari ai etapei in toate cele 5 meciuri au fost din partea echipei HP INC ROMANIA – Stancu Costel, Costache Alexandra, Nicoara Claudiu, Verives Simona si Tudor Andreea, iar din partea echipei MICROSFT ROMANIA 1 – Luca Ioan, Iordache Andrei si Grigoruta Mihai.

La masa alaturata, atmosfera dintre bancherii ING BANK ROMANIA 1 si OTP BANK ROMANIA a fost una relaxanta pe tot parcursul cele 4 meciuri de simplu si meciul de dublu, in final ING BANK 1 castiga cu scorul de 5 – 0 in fata celor de la OTP. Prezenti la etapa au fost jucatorii Catalin Gisca, Claudiu Gavril si Florin Coman de la ING BANK ROMANIA 1 alaturi de jucatorii Dinu Popescu, Florin Gologan, Ionel Neagu si Adrian Turbatu de la OTP BANK ROMANIA.

Echipa ING BANK ROMANIA 2 cu jucatorii delegati sa sutina meciurile etapei, Cosmin Dumitrascu, Valentin Stoica si Madalin Gavril s-au recunoscut invinsi cu scorul final de 4 – 1 in favoarea jucatorilor Gabriel Tianu, Sorin Radulescu si Cristiana Ispas de la SAP ROMANIA.