Rezultate interesante in meciurile Etapei 5 la Tenis de Masa Sports Events octombrie 21, 2022

Marți seară s-au disputat meciurile din etapa a cincea a Campionatului de Tenis de Masă Sports Events, editia de toamna 2022. Meciurile programate din etapa au fost  rezervate intalnirilor directe dintre urmatoarele echipe: HP INC ROMANIA vs. MICROSOFT ROMANIA 2, HEWLETT PACKARD ENTERPRISE vs. MICROSOFT ROMANIA 1, ING BANK ROMANIA 1 vs. SAP ROMANIA, ING BANK ROMANIA 2 vs. OTP BANK ROMANIA.

Seara a debutat cu duelul dintre HP INC ROMANIA vs. MICROSOFT ROMANIA 2. Dupa finalizarea tuturor celor 5 meciuri (4 de simplu si unul de dublu), MICROSOFT ROMANIA 2 isi adjudeca victoria cu scorul de 5 – 0 in fata adversarei HP INC ROMANIA.

Intalnirea dintre HEWLETT PACKARD ENTERPRISE si MICROSOFT ROMANIA 1 s-a incheiat din start cu scorul de 5 – 0 in defavoarea primilor, HPE nereusind sa se prezinte la startul etapei cu minim trei jucatori conform regulamentului Campionatului, insa cei 2 jucatori prezenti, Andrei Toader si Mihaela Stroe si-au facut incalzirea pentru etapa 6 a Campionatului.

          Echipele clasate pe primele doua locuri pana in acest moment la editia curenta a Campionatului, ING BANK ROMANIA 1 si SAP ROMANIA au avut parte de 4 meciuri de simplu si 1 meci de dublu foarte echilibrate, lupta a fost stransa intre cele doua combatante, de altfel si scorul final de 3-2 in favoarea SAP nu lasa loc de comentarii suplimentare.

          Ultima intalnire a etapei a cincea s-a desfasurat intre bancherii de la ING BANK ROMANIA 2 si OTP BANK ROMANIA. Cele 4 meciuri de simplu si meciul de dublu le aduce 4 puncte in visteria baietilor de la ING BANK ROMANIA 2 si 1 punct baietilor de la OTP BANK ROMANIA, scor final 4-1.