Dueluri interesante in Etapa 2 Faza 2 la Tenis de Masa Sports Events octombrie 20, 2023

Marți seară s-au disputat meciurile din Etapa 2 Faza 2 din cadrul Campionatului de Tenis de Masă Sports Events, editia de toamna 2023.

In GRUPA ELITE cele patru intalniri cu patru meciuri de simplu si unul de dublu disputate au aliniat cei mai buni jucatori din componenta celor opt echipe.

Prima confruntare i-a adus fata in fata pe MICROSOFT ROMANIA 1 si ING BANK ROMANIA 2 echipe cu vechime in participarea la Campionatul Coporate Sports Events. Invingatori la puncte ies MICROSOFT ROMANIA 1 cu scorul general de 4-1 in defavoarea baietilor de la ING BANK ROMANIA 2.

A doua intalnire a serii dintre AUCHAN ROMANIA si OTP BANK ROMANIA a fost echilibrata pana in punctul in care dupa disputarea primelor doua meciuri de simplu primele doua puncte ajung in tabara baietilor de la AUCHAN, iar urmatoarele doua puncte din meciul de dublu si al treilea meci de simplu in tabara baietilor de la OTP BANK, astfel ca punctul care a facut diferenta la scorul general de 3-2 a fost obtinut de AUCHAN in detrimentul OTP BANK.

A treia intalnire a inregistrat pe raportul de joc scorul general de 5-0 si a opus echipele APA NOVA VEOLIA si MICROSFT ROMANIA 2. Cele 5 puncte castigate in duelurile celor 4 meciuri de simplu si unul de dublu ajung in visteria echipei APA NOVA VEOLIA.

Ultima intalnire din Grupa ELITE a captat atentia tuturor echipelor componente ale acestei grupe, fiind vorba de intrecerea in cele cinci meciuri (4 de simplu si 1 de dublu) a echipelor ACCENTURE ROMANIA si ING HUBS ROMANIA 1. Baietii de la ACCENTURE ROMANIA isi atribuie cele 5 meciuri prin victorii in fata adversarilor de la ING HUBS ROMANIA 1, scor final 5-0.

In GRUPA FINEST, lucrurile au stat foarte simplu doua intalniri din grupa s-au incheiat cu scorul curat de 5-0 pentru UNIQA ASIGURARI si ING BANK ROMANIA 1 in fata adversarilor de la ING HUBS ROMANIA 2 si WIPRO ROMANIA.

Ultimele doua intalniri din Grupa FINEST i-a provocat la masa de ping pong pe ALLIANZ SERVICES ROMANIA vs. DELL ROMANIA si pe HEWLETT PACKARD ENTERPRISE vs. MERCEDES BENZ ROMANIA. Ambele intalniri au fost marcate la final dupa disputarea tuturor meciurilor din etapa cu scorul general de 3-2 pentru echipele victorioase ALLIANZ SERVICES ROMANIA si HEWLETT PACKARD ENTERPRISE.