Meciuri stranse in Etapa 4 Faza 2 la Tenis de Masa Sports Events noiembrie 3, 2023

Marți seară s-au disputat meciurile din Etapa 4 Faza 2 din cadrul Campionatului de Tenis de Masă Sports Events, editia de toamna 2023.

In grupa ELITE in prima intalnire, norocul a fost de partea echipei APA NOVA VEOLIA care castiga meciurile etapei cu MICROSOFT ROMANIA cu scorul de 4-1. Punctul de onoare al echipei MICROSOFT 1 a fost adus in al patrulea meci de simplu de Ioan Luca in duelul cu Dumitru Costache de la APA NOVA VEOLIA.

A doua intalnirea din grupa ELITE i-a convocat la masa de joc pe jucatorii echipelor AUCHAN ROMANIA si ACCENTURE ROMANIA. Scorul final inregistrat pe raportul de joc dupa disputarea celor 4 meciuri de simplu si cel de dublu a fost foarte strans de 3-2 in favoarea echipei mai experimentate ACCENTURE ROMANIA. De amintit este faptul ca cele doua puncte adunate in visteria AUCHAN ROMANIA au fost aduse de Adrian Barau, tanara speranta a echipei.

A treia intalnire a etapei din grupa ELITE a fost la fel de disputata ca si precedenta, in sensul ca scorul de 3-2 ii scoate invingatori pe baietii de la ING BANK ROMANIA 2 in fata baietilor de la OTP BANK ROMANIA.

Singurul scor curat de 5-0 s-a inregistrat in ultima intalnire din grupa ELITE care a opus echipele MICROSOFT ROMANIA 2 si ING HUBS ROMANIA 1.  Primii s-au recunoscut invinsi la puncte in favoarea baietilor de la ING HUBS ROMANIA1.

In grupa FINEST cele mai interesante intalniri ale etapei s-au dat intre echipele UNIQA ASIGURARI vs. ING BANK ROMANIA 1 si ALLIANZ SERVICES ROMANIA vs. MERCEDES BENZ ROMANIA. Echipele ING BANK ROMANIA 1 si ALLIANZ SERVICES ROMANIA isi continua seria de victorii cu scorurile de 4-1 respectiv 3-2 in fata adversarilor de la UNIQA ASIGURARI si MERCEDES BENZ ROMANIA.

Ultimele doua intalniri programate din etapa 4 faza 2 sunt castigate la masa verde cu scorul de 5-0 de echipele WIPRO ROMANIA si DELL ROMANIA, echipele HEWLETT PACKARD ENTERPRISE si ING HUBS ROMANIA 2 nereusind sa alinieze la start minim 3 jucatori.