S-au aflat podium-urile celor doua grupe ELITE si FINEST la Tenis de Masa Sports Events noiembrie 23, 2023

Marți seară s-au disputat meciurile din Etapa 7 Faza 2 din cadrul Campionatului de Tenis de Masă Sports Events, editia de toamna 2023.

In grupa ELITE cele patru intalniri programate au fost urmarite cu interes de asistenta intrucat doua dintre acestea definitivau podium-ul editiei.

Astfel, meciurile disputate intre MICROSOFT ROMANIA 1 si AUCHAN ROMANIA nu au schimbat pozitia in clasament, scorul final de 3-2 fiind adjudecat de primii mentionati in defavoarea ultimilor. Dupa finalizarea tuturor meciurilor de simplu si cel de dublu, MICROSOFT isi consolideaza locul 3 de pe podium.

Al doilea duel al serii a fost extem de captivant, echipele APA NOVA VEOLIA si ACCENTURE ROMANIA au oferit audientei, experiente de tenis de masa de neuitat.

Scorul strans al intalnirii si de altfel cel inregistrat in raportul de joc, 3-2 pentru echipa APA NOVA VEOLIA nu va mai schimba cu nimic ierarhia in clasamentul grupei, ACCENTURE ROMANIA raman pe locul 2, in timp ce adversarii lor isi incheie evolutia in grupa pe locul 1.

A treia intalnire din grupa ELITE a opus echipele ING BANK ROMANIA 2 si MICROSOFT ROMANIA 2. Baietii de la ING BANK ROMANIA 2 nu se dezmint si castiga meciurile de simplu si dublu cu scorul curat de 5-0 in fata echipei mixte de jucatori de la MICROSOFT ROMANIA 2.

A patra intalnire din grupa desfasurata la masa alaturata le-a convocat la joc pe echipele ING HUBS ROMANIA 1 si OTP BANK ROMANIA a fost deschisa oricarui rezultat, insa primii castiga meciurile de simplu si dublu cu scorul final de 4-1 in fata oponentilor de la OTP BANK ROMANIA.

In Grupa FINEST, prima intalnire a aliniat la startul etapei pe UNIQA ASIGURARI si WIPRO ROMANIA. Echipa mixta de jucatori ai companiei UNIQA ASIGURARI ies invingatori la puncte cu scorul general de 4-1 in fata adversarilor de la WIPRO ROMANIA.

Astfel, echipa UNIQA ASIGURARI incheie Campionatul in grupa FINEST pe podium, ocupand pe locul 3.

          Echipele ING BANK ROMANIA 1, ALLIANZ SERVICES ROMANIA si DELL ROMANIA castiga cu scorul general de 5-0 in fata echipelor HEWLETT PACKARD ENTERPRISE, ING HUBS ROMANIA 2 si MERCEDES BENZ ROMANIA, care nu au reusit sa alinieze la startul etapei minim 3 jucatori.

          Dupa incheierea tuturor intalnirilor din etapa 7 faza 2 s-a desfasurat Festivitatea de Premiere pentru cele doua grupe ELITE si FINEST.

Podium-urile editiei de toamna 2023 pentru Campionatul Corporate de Tenis de Masa Sports Events au aratat dupa cum urmeaza:

          GRUPA ELITE:

                    LOCUL I: APA NOVA VEOLIA

                    LOCUL II: ACCENTURE ROMANIA

                    LOCUL III: MICROSOFT ROMANIA 1

          GRUPA FINEST:

                    LOCUL I: ING BANK ROMANIA 1

                    LOCUL II: ALLIANZ SERVICES ROMANIA

                    LOCUL III: UNIQA ASIGURARI

          In cadrul fiecarei grupe au fost acordate de organizator doua trofee speciale de „Jucatorul Campionatul” acestea revenindu-le jucatorilor KIS ATILLA – GRUPA ELITE (ACCENTURE ROMANIA) si lui MACABINSKI LUCIAN – GRUPA FINEST (ING BANK ROMANIA 1).