Am aflat podium-ul Campionatului Corporate de Baschet 3×3 Sports Events 17/05/2023

Duminica, 14 mai s-au desfasurat Semifinalele si Finale Campionatului Corporate de Baschet 3×3 Sports Events, editia de primavara – vara 2023.

Cele patru echipe calificate in Semifinalele Campionatului au disputat cele doua meciuri, astfel:

Semifinala 1: ALLIANZ SERVICES ROMANIA vs. SAP ROMANIA

Semifinala 2: HP INC ROMANIA vs. ING BANK ROMANIA

In Semifinala 1, ambele echipe au fost intr-o forma de zile mari, insa invingatoare din acest duel iese echipa SAP ROMANIA cu scorul final inregistrat in raportul de joc al meciului de 10-6 in fata adversarilor de la ALLIANZ SERVICES ROMANIA.

In Semifinala 2, scorul a fost foarte strans pe tot parcursul desfasurarii meciului, insa punctele care au adus calificarea in Finala Mare au fost marcate de echipa ING BANK ROMANIA, astfel scorul final al meciului devine 15-12 in detrimentul echipei HP INC ROMANIA.

Seara a continuat cu Finala Mica pentru stabilirea locului 3 al podiumului Campionatului desfasurata intre echipele invinse in Semifinale: ALLIANZ SERVICES ROMANIA vs. HP INC ROMANIA. Echipa ALLIANZ au beneficiat de cea mai frumoasa galerie de sustinatori, colegii lor din companie.

Emotiile au primat pe tot parcursul desfasurarii meciului, iar scorul final de 13-12 inclina balanta in favoarea echipei HP INC ROMANIA, astfel ca echipa ALLIANZ SERVICES ROMANIA ramane ocupanta locului 4 in clasamentul general al editiei de primavara – vara 2023.

Finala Mare i-a adus fata in fata pe invingatorii Semifinalelor SAP ROMANIA si ING BANK ROMANIA. Pe tot parcursul meciului, fazele s-au succedat cu repeziciune pentru ambele echipe, insa scorul final inregistrat de arbitrii delegati a fost de 13-9 pentru echipa baietilor de la ING BANK ROMANIA, astfel ca baietii de la SAP ROMANIA raman ocupantii locului 2 pe podium-ul editiei.

Seara s-a incheiat cu Festivitatea de Premiere organizata de Sports Events:

LOCUL 1: ING BANK ROMANIA

LOCUL 2: SAP ROMANIA

LOCUL 3: HP INC ROMANIA

Sports Events a oferit si trofeul de JUCATORUL CAMPIONATULUI acesta ajungand la VLAD UDROIU de la ALLIANZ SERVICES ROMANIA.