Surpriza in derby-ul etapei a 5-a a Campionatului Corporate de Fotbal Sports Events 18/05/2023

Etapa cu numarul 5 a Campionatului Corporate de Fotbal Sports Events a adus si primul rezultat cu adevarat surprinzator avand in vedere mai ales forma de moment a celor doua echipe. Cu un singur esec suferit in aceasta editie de campionat si acela la limita in dauna campioanei Apa Nova, Microsoft pornea ca favorita in duelul cu cei de la Oracle care pierdusera la scor etapa trecuta. Dupa un inceput echilibrat cu ocazii la ambele porti, Microsoft a deschis scorul prin Simion Micu, insa nu s-a putut bucura prea mult de acest avantaj. Oracle a revenit rapid si a intors scorul in favoarea sa pana la pauza iar in repriza a doua s-a aparat exact si, fara a mai primi gol, a mai inscris o data consfintind astfel scorul final, 3-1.

Celelalte doua partied ale serii s-au incheiat cu victoriile clare ale favoritelor. Dupa un prim sfert de ora in care a inscris doar o data in poarta celor de la Radio Romania, Apa Nova s-a dezlantuit reusind sa intre la cabine cu 5 goluri avans pentru ca in actul secund sa isi mai treaca in cont alte 4 reusite, scor final 9-0 .

Desi au condus de doua ori, cu 1-0 si 2-1, cei de la SAP nu au putut tine ritmul pana la capat si au trebuit sa se recunoasca invinsi de catre Dell Romania. A fost 5-2 la pauza si 9-2 final intr-o partida in care s-a remarcat din nou Marius Dobrinoiu, autor a 4 goluri, care isi continua astfel marsul catre titlul de golgheter.