Weekend plin de adrenalina la Campionatul Corporate de Karting Sports Events 16 May 2023

In weekendul 13-14 mai s-a desfasurat Campionatului Corporate de Karting Sports Events, editia de primavara – vara 2023.

Ziua de sambata a fost rezervata pentru proba de anduranta echipe, iar cea de duminica a fost programata pentru proba de anduranta individuala.

Sambata, 13 mai, 11 echipe din cele mai prestigioase corporatii au raspuns prezent pentru Campionatul Corporate de Karting Sports Events – proba de anduranta echipe. Echipele care au fost aliniate la start pentru aceasta editie au fost: APA NOVA VEOLIA, HP INC ROMANIA 1, HP INC ROMANIA 2, HP INC ROMANIA 3, HP INC ROMANIA 4, HP INC ROMANIA 5, HP INC ROMANIA 6, NTT DATA SERVICES, SAP ROMANIA 1, SAP ROMANIA 2 SI SAP ROMANIA 3.

Echipele au fost dispuse intr-o singura grupa, toti pilotii componenti ale  acestora intrand pe pista in anduranta de 80 de minunte, in prealabil desfasurandu-se etapele de incalzire si calificari ale competitiei.

Dupa incheierea andurantei destinate echipelor, clasamentul general a aratat astfel:

LOCUL 1: APA NOVA VEOLIA – 58 ture

LOCUL 2: SAP ROMANIA 2 – 57 ture

LOCUL 3: NTT DATA SERVICES – 56 ture

LOCUL 4: HP INC ROMANIA 2 – 56 ture

LOCUL 5: HP INC ROMANIA 1 – 54 ture

LOCUL 6: HP INC ROMANIA 4 – 54 ture

LOCUL 7: SAP ROMANIA 1 – 54 ture

LOCUL 8: SAP ROMANIA 3 – 53 ture

LOCUL 9: HP INC ROMANIA 3 – 53 ture

LOCUL 10: HP INC ROMANIA 5 – 51 ture

LOCUL 11: HP INC ROMANIA 6 – 48 ture

Echipele clasate pe primele 3 locuri au urcat pe podiumul de premiere.

Organizatorul a acordat si trofeul de CEL MAI BUN PILOT al Campionatului Corporate de Karting Sports Events – proba de anduranta echipe, acesta revenindu-i pilotului cu cel mai bun timp (1:18:88) ANDREI IANCU de la echipa NTT DATA SERVICES

Duminica, 14 mai s-a desfasurat Campionatul Corporate de Karting Sports Events – proba de anduranta individuala la care au participat 14 piloti distribuiti prin tragere la sorti in doua grupe a cate 7 piloti. Acestia au inceput dimineata cu etapele de incalzire si calificari. Dupa etapa de calificari, din fiecare grupa au mers mai departe in etapa finala, primii 4 piloti.

Finala a durat 15 minute, iar pe podium au urcat urmatorii piloti:

LOCUL 1: DRAGOMIR COSMIN (HP INC ROMANIA)

LOCUL 2: MITRAN ANDREI (HP INC ROMANIA)

LOCUL 3: POPA CLAUDIU (APA NOVA VEOLIA)