Faza Finala plina de energie la Tenis de Masa Sports Events noiembrie 11, 2022

Marți seară s-a disputat Faza Finala a Campionatului Corporate de Tenis de Masa Sports Events, editia de toamna 2022.

In urma disputarii celor sapte etape din grupa, primele 4 echipe au devenit semifinalistele editiei: SAP ROMANIA, ING BANK ROMANIA1, MICROSOFT ROMANIA 1 si ING BANK ROMANIA 2.

Seara a debutat cu Semifinala 1 si Semifinala 2, aducandu-i fata in fata in ordine pe jucatorii SAP ROMANIA vs. ING BANK ROMANIA 2 si jucatorii ING BANK ROMANIA 1 vs. MICROSOFT ROMANIA 1.

In Semifinalele mentionate, scorul a fost tras la indigo, astfel SAP ROMANIA castiga Semifinala 1 cu scorul de 4 – 1 in defavoarea echipei de jucatori de la ING BANK ROMANIA 2, iar ING BANK ROMANIA 1 ii trimite pe baietii de la MICROSOFT ROMANIA 1 direct in Finala Mica, castigand Semifinala 2 cu scorul 4–1.

Dupa terminarea Semifinalelor s-au desfasurat Finalele Campionatului Sports Events dedicat exclusiv celor mai importante companii din mediul de business al Bucurestiului: FINALA MARE (SAP ROMANIA vs. ING BANK ROMANIA 1) si FINALA MICA pentru stabilirea locului 3 (ING BANK ROMANIA 2 vs. WMICROSOFT ROMANIA 1).

Meciurile din FINALA MARE (SAP ROMANIA vs. ING BANK ROMANIA 1) au fost de o intensitate remarcabila, meciurile de simplu si meciul de dublu aducandu-i la masa de joc pe jucatorii duelisti Gabriel Tianu vs. Catalin Gisca, Sorin Radulescu vs. Claudiu Gavril, Calin Tianu vs. Florin Coman, Gabriel Tianu vs. Catalin Gisca si dublul format din perechile Sorin Radulescu – Cristiana Ispas vs. Elena Arcan – David Pirvu. Scorul inregistrat la finalul tuturor meciurilor disputate, ii scoate invingatori pe SAP ROMANIA cu 3 – 2 in fata adversarilor de la ING BANK ROMANIA 1.

FINALA MICA disputata intre echipele ING BANK ROMANIA 2 si MICROSOFT ROMANIA 1 a fost la fel de aprig disputata la masa de joc. Drept urmare, dupa desfasurarea celor patru meciuri de simplu si meciul de dublu, echipa ING BANK ROMANIA 2 se recunoaste invinsa cu scorul de 3-2 in favoarea echipei baietilor de la MICROSOFT ROMANIA 1.

Jucatorii delegati sa dispute FINALA MICA (ING BANK ROMANIA 2 vs. MICROSOFT ROMANIA 1) au fost apreciati si urmariti cu interes de audienta prezenta in acea seara, facandu-ne o deosbita placer sa ii amintim: Gabriel Coman vs. Luca Ioan, Cosmin Dumitrascu vs. Alexandru Necula, Marius Mihordea vs. Andrei Iordache, Madalin Gavril vs. Alexandru Necula si perechile de jucatori Valentin Stoica – Marius Mihordea vs. Luca Ioan – Ionut Simion.

La finalul serii a avut loc si FESTIVITATEA DE PREMIERE pentru podiumul editiei de toamna 2022:

LOCUL I SAP ROMANIA

LOCUL II ING BANK ROMANIA 1

LOCUL III MICROSOFT ROMANIA 1

LOCUL IV ING BANK ROMANIA 2

          Conform traditiei in Campionatul Corporate Tenis de Masa Sports Events a fost acordat si trofeul de Jucatorul Campionatului, acesta revenindu-i lui Gabriel Tianu de la echipa SAP ROMANIA .

          Multumim tuturor echipelor participante pentru evolutia din aceasta editie, fair-play si ne vom revedea cu drag la editia de primavara – vara 2023.