Despre Sports Events martie 26, 2015

In sport, reusita inseamna de cele mai multe ori, mai mult decat talentul si performanta unui singur jucator. Pe langa acestea, contribuie din plin spiritul de echipa si abilitatea coechipierilor de a coopera.
La fel si in viata profesionala. De cele mai multe ori lucrul in echipa aduce rezultate spectaculoase.

Sports Events este locul ideal pentru a consolida echipe de profesionisti, prin miscare si sport, departe de stresul cotidian. Organizam cu dedicare si profesionalism campionate corporate pentru sporturi de echipa diverse si ne implicam cu entuziasm in oferirea unei experiente sportive inedite participantilor la evenimetele noastre, angajati ai companiilor participante, pentru a-si consolida relatiile profesionale si personale, dincolo de spatiul restrans al birourilor.

Sports Events se adreseaza companiilor din Bucuresti si zonele limitrofe acestuia punandu-le la dispozitie servicii complexe, logistice si organizatorice, in campionate sportive dedicate, special create pe diverse sporturi, practicate la nivel de amatori: fotbal, tenis de masa, darts, biliard, bowling, baschet, tenis de camp, karting si altele.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *