Rezumat Etapele I si II Campionat Corporate de Fotbal Sports Events 07/04/2015

Primele doua etape au reprezentat deschiderea unui spectacol fotbalistic pe masura asteptarilor celor prezenti in tribune, dar si ale corporatistilor care asteptau cu nerabdare startul noului sezon.
Dupa aceste doua runde putem sa concluzionam doar faptul ca in grupele A si B va fi o lupta grea pentru a determina echipele calficate, avand in vedere rezultatele inregistrate. Jocuri interesante cu rasturnari spectaculoase de scor si victorii neasteptate in jocurile cu echipele favorite. eMenatwork si HP GeBoc 2 sunt echipele care conduc primele doua grupe, ambele cu cate doua meciuri disputate, acumuland punctaj maxim.
Grupa C este una mai „relaxata”, cu trei echipe clar favorite pentru calificare printre care si campioana editiei precedente. Vulpoi&Toader Management, Generali si Dacris au obtinut punctaj maxim dupa primele doua etape, insa meciurile interesante abia acum urmeaza.
Este insa prematur sa discutam despre calificare in faza urmatoare, dupa doar doua etape, tocmai de aceea va propunem sa ne bucuram in continuare de spectacolul oferit de echipele companiilor participante.